Acest cablu ar putea fi mai util decât ultimul încărcător pentru Mac Pro

Acest cablu ar putea fi mai util decât ultimul încărcător pentru Mac Pro

Noul cablu BreakSafe ar putea să vă ajute să vă protejați mai bine noile MacBook-uri Pro.

În cazul în care nu ați urmărit ultimul eveniment organizat de către cei de la Apple, atunci ar trebui să știți că gigantul din Cupertino a introdus noile sale MacBook-uri pe piață. Și, după cum era de așteptat, a implementat o serie de schimbări radicale. Pe lângă faptul că Apple a eliminat complet porturile USB standard, folosindu-se doar de USB Type C, compania a ales să renunțe și la cablul de încărcare MagSafe.

Conectorul său era dotat cu un magnet, astfel că, în cazul în care cineva se împiedica de cablu, acesta se putea deconecta rapid de la dispozitiv. Însă Apple a decis că este timpul să meargă mai departe și a eliminat tehnologie MagSafe, optând pentru un conector USB Type C. Din fericire, însă, utilizatorii au la dispoziție o soluție foarte interesantă. Compania Griffin a introdus pe piață cablul USB Type C BreakSafe, care se folosește atât de USB Type C, cât și de anumite elemente caracteristice MagSafe.

Potrivit The Next Web, cablul propriu-zis are în capăt un conector USB C, însă ultima secțiune este atașată de restul cablului printr-un magnet, pentru mai multă siguranță. Una dintre diferențele importante dintre acesta și MagSafe este faptul că nu este reversibil.

Cel mai ieftin MacBook Pro actual poate fi achiziționat cu cele mai recente procesoare Intel și IGP-uri Intel Iris Pro. Are două porturi Thunderbolt 3 – USB Type C și aceeași tastatură ca în noile MacBook-uri. Această particularitate înseamnă că, fie sunteți încântați de cursa mai mică a tastelor, fie vedeți în această opțiune de design, o sursă de stress ce trebuie eliminată. Din toate noile MacBook-uri, lipsește cititorul de carduri SD. Spațiul de stocare variază de la 256GB până la 512GB sau 1Tb, în funcție de suma pe care o aveți disponibilă pentru investiție.

Etichete: