Ryan Reynolds confirmă: scenariul Deadpool 2 e deja în lucru

Ryan Reynolds confirmă: scenariul Deadpool 2 e deja în lucru

Deadpool e primul film inspirat din benzi desenate din 2016, și a depășit orice fel de așteptări la box office. Știam deja aproape sigur că va exista o continuare, dar acum avem o confirmare chiar de la Ryan Reynolds.

Reynolds a confirmat pentru Comic Book că scenariul e deja în lucru. De asemenea, a mai vorbit și despre schimbările prin care a trecut primul Deadpool. „Am avut discuții interminabile despre X-Men. Taskmaster era parte din scenariu inițial, dar era prea scump. Aveam și versiuni în care l-am fi vrut pe Hugh Jackman și multe alte adaptări, dar ar fi devenit o mare amestecătură pentru studio”, a mai spus el. „Am trecut prin iad lucrând la scenariu și hotărându-ne asupra X-men pe care îi putem păstra și asupra celor pe care nu îi putem păstra. Totul a devenit un coșmar. Studioul ne spunea că sunt prea scumpi cu toții”.

Cei de la Fox estimaseră că Deadpool va genera în weekend-ul de debut aproximativ 65 de milioane de dolari. După cum scriu cei de la Hollywood Reporter, Ryan Reynolds a purtat discuții cu reprezentanții studio-ului timp de aproape zece ani până când a reușit să-i convingă să aprobe realizarea filmului. Bugetul alocat de aceștia, însă, a fost unul de doar 58 de milioane de dolari, o sumă extrem de mică în comparație cu alte filme.

Chiar și așa, filmul (care a primit un rating ”R” în Statele Unite, ceea ce înseamnă că doar persoanele cu o vârstă minimă de 18 ani îl pot vedea) s-a bucurat de un succes remarcabil. Din câte se pare, Deadpool ar fi încasat cel puțin 150 de milioane de dolari în weekend în America, doborând astfel recordul stabilit anul trecut de Fifty Shades of Grey pentru această perioadă.

În America, Deadpool a devenit filmul rated-R cu cea mai mare premieră din istorie, dar și cea mai mare premieră a celor de la Fox. Pe plan internațional, filmul a mai adunat 125 de milioane de dolari, fiind cea mai mare premieră din istorie în Rusia, unde a întrecut Star Wars: The Force Awakens. Poți citi recenzia noastră aici, și bonus, avem mai jos un review video tare simpatic:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: