eMAG Revoluția Prețurilor: electrocasnice și televizoare pe care să le cumperi la reducere

eMAG Revoluția Prețurilor: electrocasnice și televizoare pe care să le cumperi la reducere

În cazul în care aveai de gând să îți faci niște achiziții de electrocasnice și/sau gadgeturi, poți beneficia de reduceri eMAG de până la 50%. Noi am selectat câteva produse care ne-au făcut cu ochiul.

Fie că vrei o mașină de spălat, un aspirator, un frigider sau un televizor smart la preț redus, găsești în oferta eMAG o colecție destul de impresionantă de produse premium la prețuri considerabil mai mici. Iată-le pe cele la care ne-am gândit noi:

eMAG Revoluția Prețurilor – mașină de spălat Beko

Cu ocazia celor mai noi reduceri la electrocasnice, puteți achiziționa mașina de spălat WMBB71031M a celor de la Beko. Aceasta are o capacitate de 7 kilograme și oferă performanța remarcabile în ceea ce privește consumul de energie și nu numai. Printre altele, Beko a implementat tehnologia AquafusionTM, pentru a valorifica la maximum consumul de apă, energie și detergent în timpul spălării. Dispozitivul are 11 programe, o viteză de până la 1.000 rotații pe minut și o poți cumpăra de AICI.

Reduceri la electrocasnice Masina de spalat rufe Beko WMB71031M

eMAG Revoluția Prețurilor – Combină frigorifică Samsung

În cazul în care voiai de mult timp să îți cumperi o combină frigorifică spațioasă și arătoasă, acum ar fi o ocazie bună. Vine la pachet cu tehnologia No Frost, dozator de apă, este organizat inteligent și, în plus, arată și foarte bine. Îl găsești AICI la preț redus.

eMAG Revoluția Prețurilor – aspirator fără sac Samsung

Dacă pe lista ta de electrocasnice se află un aspirator nou, cel de la Samsung e o opțiune excelentă. E eficient, are un motor puternic, e ușor de transportat și are o tehnologie care împiedică încâlcirea firelor de păr. Îl găsești AICI la reducere.

eMAG Revoluția Prețurilor – espressor de la Philips

Dacă faci parte din categoria oamenilor care nu pot și nici nu vor să trăiască fără cafea, acest espressor îți permite să faci băuturi pe bază de cofeină poate mai bune decât cele din cafenenele din oraș. În plus, durează foarte puțin întregul proces. Poți cumpăra espressorul de AICI.

Reduceri eMAG - espressor Philips

Revoluția Prețurilor eMAG – Philips 49PUH4900/88

Un televizor poate să fie o investiție în viitor, pentru a nu fi nevoit să-l schimbi o dată la doi sau trei ani. Modelul 49PUH4900 de la Philips ar putea fi ceea ce cauți. Nu necesită un sacrificiu financiar considerabil, are un ecran mare, de 124 de centimetri și suportă o rezoluție 4K. Puteți afla mai multe despre el și îl puteți achiziționa de AICI.

revolutia-preturilor-tv

eMAG Revoluția Prețurilor – televizor Smart LG

Un televizor smart e o idee bună pentru orice om pasionat de consumul de seriale și filme. Experiența oferită de sistemul de operare WebOS 2.0, cel mai apreciat de pe piață, devine una și mai plăcută atunci când aveți de-a face și cu un Smart TV 4K de mari dimensiuni. LG 49UF6407, de exemplu, are un ecran de 123 de centimetri, cu rezoluție 4K, include, printre altele, două porturi HDMI și unul USB, iar cu ocazia noilor reduceri, poate fi cumpărat de AICI.

revolutia-preturilor-tv-1

Revoluția Prețurilor eMAG – televizor LED Smart Samsung

Dacă simți că televizoarele smart încep să devină din ce în ce mai accesibile la preț, atunci Revoluția Prețurilor la eMAG are grijă să-ți confirme această bănuială. Noul televizor smart de la Samsung oferă funcționalități avansate la un preț decent. Oferind o rezoluție Full HD, aparatul este practic un mini-calculator întegrat în televizor. Cu ajutorul acestuia poți urmări filme direct de pe stick-urile USB, televizorul transformându-se într-un centru multimedia mulțumită celor două conexiuni HDMI de care dispune. Acesta mai are și un port USB 2.0, conexiune Wi-Fi și un player multimedia integrat. Evident, fiind un televizor smart veți putea naviga pe Internet cu ajutorul său iar aplicațiile vor rula pe acesta mulțumită sistemului de operare propriu instalat.

Dacă te atrag televizoarele inteligente la un preț accesibil poți beneficia de televizorul Samsung la noile reduceri eMAG accesând pagina produsului AICI.

revolutia-preturilor-tv-2

 

Revoluția Prețurilor eMAG – televizor LED LG, Game TV

LG a avut grijă să ofere un aparat excepțional, care oferă o fidelitate crescută și latențe destul de mici pentru a face din jucatul pe console o activitate cât se poate de plăcută. Mulțumită senzorului Eco Motion televizorul reduce consumul de energie prin reglarea ușoară a luminozității ecranului relevantă vitezei conținutului rulat. Aparatul are un ecran cu diametrul de 109 cm și oferă imagini în rezoluție Full HD. Televizorul se bucură, de asmenea, de o intrare HDMI pentru conectarea consolelor iar sloturile CI și SCART vor oferi acces la televiziunile prin cablu așa încât să te poți bucura de întreaga gamă de divertisment media disponibilă. Revoluția Prețurilor eMAG îți aduce acest televizor dedicat gamerilor pe console la un preț accesibil AICI.

revolutia-preturilor-tv-3

P.S.: Dacă vă simțiți foarte bogați și vreți să vă luați un televizor de „doar” 320.000 de lei, despre care am vorbit în acest articol, vă rugăm să faceți comanda prin acest link, că poate ajung și la noi câteva milioane și ne cumpărăm măcar telecomanda. Sau puteți să îi trimiteți linkul lui Ion Țiriac sau lui Ilie Năstase.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: