eMAG Revoluția Prețurilor: cele mai bune reduceri la electronice și gadgeturi

eMAG Revoluția Prețurilor: cele mai bune reduceri la electronice și gadgeturi

În cadrul campaniei eMAG Revoluția Prețurilor, veți putea beneficia de reduceri la o gamă variată de electronice și gadgeturi.

Între 20 și 22 septembrie, la eMAG se desfășoară campania Revoluția Prețurilor, în cadrul căreia vor fi oferite reduceri de până la 50% la numeroase dispozitive. Dintre toate reducerile eMAG, am selectat opt dintre cele mai interesante produseși le-am inclus în lista de mai jos

În mod interesant, oferta se cumulează cu alte promoții, campanii publicitare sau reduceri de preț acordate de către eMAG.

Redueri eMAG – Samsung Galaxy S6

După cum era de așteptat, Revoluția Prețurilor vine și cu oferte pentru Samsung Galaxy S6. În ultima perioadă, telefonul respectiv a fost inclus în fiecare campanie de reduceri. Are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Camera foto este absolut senzațională, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere de AICI.

Reduceri eMAG Revoluția Prețurilor Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy A5

După părerea mea, oricine caută un dispozitiv elegant, cu un raport calitate/preț foarte bun, ar trebui să ia în considerare versiunea din 2016 a modelului Samsung Galaxy A5. Aceasta este dotată cu un ecran de 5,2 inci, care suportă o rezoluție Full HD și care ascunde dedesubt un procesor Exynos 7580 oxta-core cu o frecvență de 1,6GHz. El funcționează alături de 2GB RAM, iar capacitatea de stocare este de 16GB. Din fericire, coreenii au inclus și un slot pentru carduri microSD. Camerele principală și secundară sunt de 13 și, respectiv, 5 megapixeli, iar bateria are o capacitate de 2.900mAh. În cadrul campaniei eMAG Revoluția Prețurilor, telefonul se găsește la ofertă AICI.

Reduceri eMAG Revoluția Prețurilor Samsung Galaxy A5

eMAG Revoluția Prețurilor – iPhone 6S

Nu de multe ori am avut ocazia de a vedea reduceri considerabile la telefoanele celor de la Apple, însă de această dată, eMAG susține că a tăiat aproape 20% din prețul modelului iPhone 6S de 64GB. De ce am ales versiunea de 64GB? În mod evident, deoarece 16GB nu mai sunt suficienți în ziua de astăzi pentru majoritatea utilizatorilor, iar iPhone-urile nu permit includerea unor carduri microSD. Phone 6s are una dintre cele mai bune camere foto de pe terminalele de top, iar performanțele sunt date, în mare parte, de procesorul A9, care funcționează împreună cu 2GB RAM. Telefonul poate fi achiziționat de AICI.

Reduceri eMAG Revoluția Prețurilor iPhone 6S

Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite este celălalt telefon din această listă, care se adresează utilizatorilor interesați de dispozitive cu un raport calitate/preț rezonabil. Pentru început, tebuie să știți că el include procesorul HiSilicon Kirin 650 cu opt nuclee, conceput pentru a eficientiza resursele telefonului. În ceea ce privește memoria disponibilă, dispozitivul oferă 2GB de RAM și 16 GB de stocare, spațiu care poate fi extins cu ușurință cu ajutorul unui card microSD. De asemenea, camera foto de 13MP reprezintă încă o surpriză plăcută. Aceasta include modul de fotografiere PRO, care îi va mulțumi până și pe cei mai pretențiosi utilizatori. Alături de alte reduceri eMAG, Huawei P9 Lite se găsește AICI.

Reduceri eMAG Revoluția Prețurilor Huawei P9 Lite

Reduceri eMAG – ASUS X550JX-XX129T

Un laptop de gaming nu trebuie neapărat să aibă un preț mai mare de 3.000 de lei, iar ASUS X555LJ-XX129T se potrivește perfect acestei descrieri. Este dotat cu un procesor Intel Core i5 din generația a patra și tactat la 2,8GHz, are 4GB memorie RAM și o placă video dedicată Nvidia GeForce GTX 950M de 2GB. Spațiul de stocare de 1TB este suficient pentru fotografiile din vacanță, pentru muzică și filme, iar cu ocazia campaniei Revoluția Prețurilor aceasta îl puteți cumpăra la un preț foarte bun. Îl găsiți AICI.

Reduceri eMAG Revoluția Prețurilor ASUS X550JX-XX129T

Samsung Gear S2 Sport

Dintre toate dispozitivele wearable care beneficiază de reduceri cu ocazia campaniei Revoluția Prețurilor, Samsung Gear S2 Sport are probabil cel mai atrăgător preț. Are un display rotund de 1,2 inch și rezoluție 360×360. Procesorul are două nuclee de câte 1,0Ghz, iar memoria RAM este de 512MB și spațiul de stocare de 4GB. Are o baterie de 250mAh și diverși senzori, precum accelerometru, giroscop, barometru, senzor de puls sau NFC (pentru plățile direct de la încheietură). Îl puteți cumpăra de AICI.

Reduceri eMAG Revoluția Prețurilor Samsung Gear S2 Sport

eMAG Revoluția Prețurilor – Sony Playstation 4

Într-adevăr, Sony a lansat de curând PlayStation 4 Pro, iar dacă sunteți printre cei care își doresc acea consolă, atunci nu are rost să vă cumpărați un PlayStation 4 standard. Însă unii oameni nu pun mare preț pe plusul de performanță adus de noua generația, astfel că un PS4 la reducere reprezintă o soluție foarte bună. eMAG oferă o reducere și la bundle-ul cu No Man’s Sky, însă impresiile în legătură cu jocul respectiv nu au fost foarte bune în ultima perioadă. PlayStation 4 poate fi cumpărat la ofertă de AICI.

Reduceri eMAG Revoluția Prețurilor Sony PlayStation 4

Vetter iCharge

Revoluția Prețurilor a venit cu reduceri și la diverse accesorii, iar în ceea ce privește acumulatorii externi, unul dintre cele mai interesante. Printre altele, acesta include o tehnologie inteligentă pentru detectarea automată a dispozitivului pe care il folosiți, adaptând amperajul până la maximum 2,1A și asigurând încărcarea în mod rapid și sigur. Capacitatea de 10.000 mAh vă va asigura în jur de 3 încărcări complete, iar dispozitivul, alături de alte reduceri eMAG, poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG Revoluția Prețurilor Vetter iCharge

Citește și: