48 de ore de reduceri: televizoare, smartphone-uri și tablete UTOK, la prețuri speciale

48 de ore de reduceri: televizoare, smartphone-uri și tablete UTOK, la prețuri speciale

Compania românească UTOK are o tradiție în ceea ce privește reducerile fulger, iar primăvara nu putea să vină fără o serie de oferte speciale la gadgeturi. 

Cei de la UTOK vor să facă tehnologia accesibilă pentru oricine, așa că, timp de 48 de ore, cei care își doresc un televizor, un smartphone sau o tabletă, pot beneficia de reduceri de până la 40%. Reducerile sunt disponibile până în dimineața zilei de 20 februarie.

Televizorul UTOK U24HD3 are un ecran LED și o diagonală de 61 de centimetri. Rezoluția este High Definition, suficientă pentru acea diagonală, iar televizorul are integrat și un slot pentru card CI+, care înlătură nevoia folosirii un set-top-box. De asemenea, la UTOK U24HD3 poți conecta și un stick USB pentru a viziona sau înregistra conținut. Reducerea este de 28% și veți putea cumpăra televizorul pentru 499,99 lei, de AICI.

Cei care au nevoie de un smartphone nou se pot orienta către modelul UTOK D35. Acesta este perfect pentru cei care nu au mai avut smartphone-uri până acum și vine cu o diagonală de 3,5 inch, un procesor cu două nuclee și frecvență de 1 Ghz, memorie RAM de 512 MB și spațiu de stocare de 4 GB, care poate fi extins prin card microSD. Telefonul dual SIM are un preț foarte mic, fiind redus cu 40%. Îl veți putea cumpăra la prețul de 149,99 lei de AICI.

După cum scriam și la început, și cei care își caută o tabletă vor putea beneficia de promoția UTOK. Modelul UTOK 10Q Plus are o diagonală de 10,1 inch și rezoluție 1024×600. Are un procesor quad-core, cu frecvență de 1,3 Ghz și 1GB memorie RAM, dar dispune și de conectivitate 3G, pentru a vă oferi acces la Internet chiar și atunci când sunteți departe de un router WiFi. Mai mult, ai și posibilitatea de a efectua apeluri, iar reducerea de 30% aduce tableta la prețul de 399.99 lei. Poți cumpăra tableta de AICI.

Citește și:
Etichete: