Reduceri la televizoare: vezi mai bine culorile toamnei pe aceste modele

Reduceri la televizoare: vezi mai bine culorile toamnei pe aceste modele

În cazul în care vrei să îți schimbi televizorul, acum poți profita de o serie de reduceri cu care toamna debutează. La urma urmei, se apropie sezonul în care îți va fi mai mare dragul să stai în pat, la căldură, uitându-te la cele mai noi producții Netflix.

Reduceri la televizoare – UTOK U22FHD1

Cu o diagonală a ecranului de 56 de centimetri și o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli (Full HD), Utok U22FHD1 reprezintă o opțiune extrem de bună pentru cei care sunt în căutarea unui televizor ieftin de calitate. Nu e un televizor inteligent, dar reprezintă o alegere excelentă pentru gama sa de preț. Îl poți cumpăra de AICI la preț redus.

Utok - reduceri la televizoare

Reduceri la televizoare – UTOK U48FHD1

Utok U48FHD1 are diagonala de 121 de centimetri, și, la fel ca în cazul fratelui mai mic, reprezintă o alegere excelentă în ceea ce privește raportul calitate-preț. În ciuda faptului că nu beneficiază de funcţii şi tehnologii Smart, este un televizor atrăgător și potrivit pentru un living spațios. Poți să îl cumperi de AICI.

Utok - U48FHD

Reduceri la televizoare – Samsung 32J5100

Samsung 32J5100 are un ecran cu o diagonală de 80 de centimetri, care suportă o rezoluție Full HD. Conectivitatea va fi asigurată, printre altele, de 2 porturi HDMI și un port USB 2.0. De asemenea, televizorul vine dotat cu Wide Color Enhaner, funcție care are rolul de a îmbunătăți calitatea imaginilor afișate. Modelul Samsung 32J5100 poate fi găsit la ofertă AICI.

Samsung - Reduceri la televizoare

Reduceri la televizoare – LG 49UF6407

WebOS, sistemul de operare dezvoltat de către LG pentru Smart TV-urile lor este cel mai apreciat de pe piață, iar experiența devine una și mai plăcută atunci când aveți de-a face și cu un Smart TV 4K de mari dimensiuni. LG 49UF6407, de exemplu, are un ecran de 123 de centimetri, cu rezoluție 4K, include, printre altele, două porturi HDMI și unul USB, iar cu ocazia noilor reduceri de Paște, poate fi cumpărat de AICI.

LG - Reduceri la televizoare

Reduceri la televizoare – Philips 49PUH4900/88

Dacă dorești un televizor care să fie o investiție în viitor, pentru a nu fi nevoit să-l schimbi o dată la doi sau trei ani, modelul 49PUH4900 de la Philips ar putea fi ceea ce cauți. Nu necesită un sacrificiu financiar considerabil, are un ecran mare, de 124 de centimetri și suportă o rezoluție 4K. Puteți afla mai multe despre el și îl puteți achiziționa de AICI.

Philips - Reduceri la televizoare

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI