16 mart. 2016 | 13:46

Reduceri Flanco: gadgeturi de cumpărat, chiar dacă au trecut sărbătorile

FEATURE
Reduceri Flanco: gadgeturi de cumpărat, chiar dacă au trecut sărbătorile

De acord, au trecut Valentine’s Day, Dragobetele, 1 martie și 8 martie, dar asta nu înseamnă că nu putem să profităm de o nouă serie de reduceri Flanco. Pentru că ne plac gadgeturile inteligente, mai ales dacă au prețul redus.

Reduceri Flanco – Samsung Galaxy S6 edge

Chiar dacă a apărut deja Samsung Galaxy S7, despre care am scris deja că e fabulos, asta nu înseamnă că fratele mai mare, Galaxy S6, e depășit. Dincolo de designul care a făcut furori la vremea lui, camera foto este încă una dintre cele mai bune de pe piață, având 16 de megapixeli și fiind capabilă să filmeze full HD la 60 de cadre pe secundă, 2K și 4K. Bateria are 2550 mAh, dispune de încărcare rapidă, sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, ”cules din grădina” Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Configurația este extraordinară, iar performanța este impecabilă. Îl poți cumpăra cu ocazia noilor reduceri Flanco de AICI.

Samsung Galaxy S6 Edge reduceri eMAG

Reduceri Flanco – Huawei P8 Lite

Unul dintre cele mai accesibile versiuni ale telefoanelor de top de la Huawei, P8 Lite aduce performanța și aspectul lui P8 la un preț accesibil. Acesta vine cu un display cu o diagonală de 5 inci, un procesor octa-core Hisilicon Kirin 620, 2GB memorie RAM și 16GB memorie internă. Camera principală a aparatului oferă o rezoluție de 13MP și filmează 1080p. Telefonul este, de asemenea, echipat cu funcționalitatea dual sim, permițând astfel utilizatorilor să-și păstreze legătura cu prietenii din alte rețele, fără să schimbe telefonul. Îl poți cumpăra redus de AICI.

Huawei P8 Lite

Reduceri Flanco – LG G4

La fel ca în cazul Samsung Galaxy S6, chiar dacă cei de la LG au lansat modelul G5 anul acesta, nu înseamnă că ar trebui scăpat din vizor G4. LG G4 are un ecran IPS LCD de 5,5 inci la rezoluție QuadHD, cu luminozitate crescută și cu o redare mai bună a culorilor. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808, un hexacore care își distribuie puterea de calcul astfel: două nuclee sunt la 1,8GHZ, iar alte patru lucrează la 1,4GHZ. LG G4 mai are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, dar spre deosebire de alte modele, poți pune un card microSD de până la 128GB. Îl găsești AICI.

Primele impresii despre LG G4-10

Reduceri Flanco – Smartwatch Motorola Moto 360

Moto 360 fost primul ceas care a atras cu adevărat atenția asupra ecosistemului Android Wear și se remarcă printr-un design excelent, având un display rotund. Se conectează cu smartphone-urile cu Android și aduce notificările direct la încheietură. Oferă acces la o serie de aplicații și permite utilizatorului să modifice modul în care este afișată ora, pentru a se potrivi oricărei ținute. Îl poți cumpăra la preț redus de AICI.

motorola moto 360 stil de viata

Reduceri Flanco – Smartwatch Samsung Gear Fit

Dacă vrei un ceas inteligent care să funcționeze mai mult ca brățară de fitness, Samsung Galaxy Gear Fit ar putea fi o alegere excelentă. Îți măsoară funcțiile vitale și te ajută să păstrezi evidența exercițiilor fizice, iar displayul AMOLED face comunicarea cât se poate de simplă. Poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri Flanco – iPad Air

Dacă îți doreai de ceva timp o tabletă ușoară, subțire și cochetă, acum ar fi o ocazie bună să o cumperi. Acesta are ecran Retina de 9,7 inci, cântărește mai puțin de jumătate de kilogram și chiar dacă nu e cel mai nou produs Apple, este în continuare unul care merită cumpărat. iPad Air poate fi cumpărat de AICI.

ipad Air

Reduceri Flanco – căști Sony MDRZX330BT

Pentru a folosi aceste căști, trebuie doar să le conectezi la smartphone sau tabletă prin Bluetooth. Poți să controlezi listele de redare și volumul direct de pe dispozitiv, iar bateria rezistă până la 30 de ore. Le poți cumpăra de AICI.

Casti Sony - reduceri Flanco

Reduceri Flanco – Smartwatch Vector Luna

Dacă vrei un smartwatch, care să nu arate totuși chiar a smartwatch, ci mai degrabă a ceas clasic, Vector ar putea fi ceea ce cauți. În plus, rezista 30 de zile la o încărcare, rezistă la apă, și are aproape toate funcțiile unui smartwatch de top. Îl găsești AICI la un preț mai mic, oferit de Flanco.

smartwatch vector watch_luna_steps_and_calories

Reduceri Flanco – Huawei Mate S

Huawei Mate S are un ecran Full HD de 5,5 inci, un procesor octa-core care include patru nuclee tactate la 2,2GHz și alte patru nuclee tactate la 1,5GHz și 3GB memorie RAM, completată de un spațiu de stocare intern de 64GB. De asemenea, acesta include o cameră foto principală de 13MP și una de 8MP, amplasată în partea frontală a telefonului, pregătită să captureze selfie-uri și videoconferințe. Bateria ar fi una de 4100mAh, sistemul de operare este Android 5.1, iar terminalul se găsește AICI.

Huawei Mate S

Reduceri Flanco – Samsung Galaxy Tab E

Pentru fanii declarați ai Android care au nevoie de o tabletă, Samsung Galaxy Tab E e o variantă bună. Are jumătate de kilogram, un ecran cu diagonala de 9,6 inci și autonomie de 5.000 de mAh. Poate fi cumpărată la reduceri de AICI.