Reduceri eMAG: ultima zi de oferte la resigilate

Reduceri eMAG: ultima zi de oferte la resigilate

Aceasta este ultima zi în care puteți beneficia de reducerile considerabile la resigilate pe care le oferă eMAG.

După cum știți, cei de la eMAG au dat startul unei serii de reduceri importante la produsele resigilate de curând, iar aceasta este ultima zi în care puteți beneficia de aceste oferte. Așa cum am spus în trecut, produsele sunt 100% funcționale. Din acest punct de vedere, nu trebuie să vă faceți griji niciodată. Sunt, practic, produse noi care au fost deschise din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazin.

De asemenea,eMAG specifică posibilitatea ca unele elemente din pachet să lipsească și vă încurajează să raportați imediat orice astfel de situație. În ceea ce privește utilizarea, orice defect, indiferent de cât de mic este, va fi menționat în descrierea produsului. Zgârieturi și orice alte urme de utilizare vor fi menționate, așa că veți știi de la început ce achiziționați, iar cumpărătorii le pot returna în 30 de zile.

Motorola Moto 360

Moto 360 este primul ceas care a atras cu adevărat atenția asupra ecosistemului Android Wear. Se remarcă printr-un design excelent, având un display rotund. Se conectează cu smartphone-urile cu Android și aduce notificările direct la încheietură. Oferă acces la o serie de aplicații și permite utilizatorului să modifice modul în care este afișată ora, pentru a se potrivi oricărei ținute. Puteți comanda ceasul de AICI.

android wear

Nexus 7

Din păcate, aceasta face parte din a doua generație de dispozitive Nexus 7 lansate de Google, ci din prima, fiind dotată cu un procesor quad-core Nvidia Tegra 3, de 1,2GHz, 1GB RAM și 16GB pentru stocare. De asemenea, ecranul de 7 inci suportă o rezoluție HD, iar bateria are o capacitate de 4325 mAh. Tableta Nexus 7 poate fi cumpărată de AICI.

Reduceri eMAG Nexus 7

HTC One

Primul telefon din seria One rămâne unul dintre cele mai bine-vândute telefoane din istoria celor de la HTC. Ecranul de 4,7 inci cu o rezoluție Full HD a fost pentru mult timp cel mai bun de pe piață, lista specificațiilor fiind completată de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 600 de 1,7GHz, 2GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. De asemenea, camera foto principală nu avea decât 4 megapixeli, iar cea secundară, 2,1 megapixeli. Cu o baterie de 2.300mAh, HTC One este disponibil la un preț foarte bun AICI.

HTC One M7

UTOK 470Q

Modelul 470Q al celor de la Uok este dotat, printre altele, cu un MediaTek 6589 Quad Core de 1,2GHz, care funcționează alături de 1GB RAM și are o capacitate de 4GB pentru stocarea datelor. Ecranul de 4 inci suportă o rezoluție HD, iar bateria este un model de 2.000 mAh. În ceea ce privește senzorii, veți beneficia de unul de 8 megapixeli pe spate și de altul de 2 megapixeli pe față. Îl găsiți printre numeroasele oferte la resigilate AICI.

Reduceri eMAG UTOK 470Q

UTOK 401D

Ecranul de 4inci de pe Utok 401D suportă o rezoluție de 800 x 480 de pixeli și ascunde un procesor dual-core MT6572 de 1GHz. Are 512MB RAM și 4GB pentru stocarea datelor, astfel că este potrivit doar pentru cei care nu rulează aplicații complexe pe dispozitivul mobil. O cameră foto de 5 megapixeli și 2 megapixeli se găsesc pe spate și, respectiv, pe față, iar bateria este de 1.300 mAh. Terminalul se găsește AICI.

Reduceri eMAG Utok 401D

Tastatura Logitech G19s

Tastatura Logitech a fost construită special pentru gameri, fiind dotată cu un ecran LCD ajustabil și cu până la 12 taste programabile. Mai mult decât atât, G19s nu doar că include combinații de taste cunoscute precum Control + Alt + Delete, dar îți permite să apeși până la șase taste simultan, fără întreruperi. Tastatura beneficiază de iluminare, iar în cazul în care vreți să o achiziționați, o puteți găsi AICI.

Reduceri eMAG tastatura

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI