Reduceri eMAG la produse auto de toate felurile

Reduceri eMAG la produse auto de toate felurile

Cu ocazia celei mai noi serii de reduceri eMAG, aveți ocazia de a cumpăra produse auto la ofertă.

Perioada cea mai grea a iernii pare a fi trecut, iar cei de la eMAG au considerat că acesta ar fi momentul ideal pentru a dezgheța prețurile la produsele auto de toate felurile. În cazul în care vreți să vă cumpărați accesorii noi pentru autovehiculul personal, anvelope sau diverse gadgeturi pentru navigație sau securitate, acesta este un moment bun pentru a verifica site-ul eMAG. În prezent, oferta completă este disponibilă AICI.

Oferte și reduceri eMAG la produse auto – Alarmă Steelmate

Sistemul de protecție al celor de la Steelmate vă ajută să vă protejați mașina cu smartphone-ul, acesta blocând motorul în cazul în care o persoană neautorizată se urcă la volan. Legătura dintre smartphone și mașină se realizează prin Bluetooth, iar armarea și dezarmarea proprietății se face pur și simplu numai la contactul iPhone-ului asociat cu sistemul. Pachetul include o unitate de control electronică, alături de o folie dublă adezivă pentru prinderea ei, un manual de montaj, două siguranțe și două cabluri pentru conectarea sistemului. Dispozitivul poate fi achiziționat de AICI.

Sistem de navigație Smailo HD 5.0

Sistemul de navigație Smailo are un ecran de 5 inci care suportă o rezoluție de 480 x 272 de pixeli. Are o serie de hărți preinstalate, iar bateria de 900 mAh va asigura o autonomie de aproximativ 1,5 ore. Smailo HD 5.0 include, printre altele, funcția „Asistență Banda de Circulație”, care vă ghidează în intersecțiile necunoscute, cu mai multe opțiuni, afișând clar semnele de circulație, distanța până la următoarea schimbare de direcție, schema intersecției, împreună cu săgețile care indică banda corectă. Sistemul poate fi achiziționat de AICI.

Janta Aliaj Mak G-five

Cu un diametru de 20 de inci, aceste jante beneficiază de una dintre cele mai bune reduceri la eMAG în această perioadă. Sunt disponibile în variantă neagră AICI.

Anvelopa All Season Toyo V2+

Zăpada s-a topit, însă luna februarie încă s-ar putea să aibă unele surprize pentru noi. În aceste condiții, un set de anvelope pentru toate sezoanele s-ar putea dovedi extrem de utile. Modelul V2+ al celor de la Toyo are o lățime 165 de milimetri, iar indicele de sarcină este 81. În cazul în care doriți aceste anvelope. le găsiți la un preț bun AICI.

Ulei motor Pennasol

Conform descrierii de pe eMAG, uleiul de motor Pennasol Synthetic Engine 10W40 asigură funcționarea impecabilă a motoarelor cu o reducere a consumului de combustibil și o curățare bună a motoarelor. Îl puteți cumpăra de AICI.

Baterie auto Dacia

Bateria auto a celor de la Dacia este compatibilă cu toată gama de autovehicule cu motorizări diesel, dar poate fi montată și pe mașinile cu motorizare benzină. O găsiți la un preț avantajos AICI.

Trusa prim ajutor auto Vesta

Elementele din interiorul acestei truse de prim ajutor sunt autorizate de către Ministerul Sănătății . Termenul de valabilitate este de 48 luni, însă acesta poate fi prelungit înlocuind produsele expirate cu unele noi din kitul de înlocuire componente. O găsiți, alături de numeroase alte reduceri la eMAG pentru kit-uri, AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: