15 feb. 2016 | 09:58

Reduceri eMAG: IT & Mobile Days înseamnă oferte la gadget-uri

FEATURE
Reduceri eMAG: IT & Mobile Days înseamnă oferte la gadget-uri

Noile reduceri eMAG sunt dedicate zilelor IT & Mobile Days, ocazie cu care toți cei pasionați de gadgeturi și telefoane mobile își pot alege produsul preferat.

Cei interesați de un mobil nou, sau un gadget pentru cei dragi, au acum ocazia să cumpere produse la oferte excelente cu ocazia noilor reduceri eMAG. Așadar, iată ce produse vă propunem noi la Playtech:

Reduceri eMAG – Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Camera foto este absolut senzațională, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere cu ocazia noilor reduceri IT & Mobile Days AICI.

Reduceri eMAG: samsung galaxy s6

Vezi mai multe smartphone-uri la reducere AICI.

Tabletă ASUS ZenPad C de IT & Mobile Days

Această excelentă tabletă de la ASUS vine cu un ecran de 7″ IPS și un procesor Intel Atom Quad-Core de 1.1GHz. În caz că ai nevoie de spațiu amplu de stocare, tableta oferă 16GB memorie inernă și 1GB RAM. Sistemul de operare este un Android 5.0 Lollipop. În caz că accesibilitatea și performanța unei tablete sunt atuurile pe care la cauți la un astfel de dispozitiv poți vedea mai multe detalii cu ocazia noilor reduceri eMAG AICI.

Reduceri eMAG: ASUS ZenPad C7

Vezi mai multe tablete la reducere AICI.

Reduceri eMAG – Ceas Smartwatch Samsung Gear S2 Classic

Samsung Gear S2 are un display rotund de 1,2 inch și rezoluție 360×360. Procesorul are două nuclee de câte 1,0Ghz, iar memoria RAM este de 512MB și spațiul de stocare de 4GB. Are o baterie de 300 mAh și diverși senzori, precum accelerometru, giroscop, barometru, senzor de puls și NFC (pentru plățile direct de la încheietură).

Sistemul de operare este un Android 4.4. Smartwatch-ul are parte de una dintre cele mai interesante reduceri eMAG cu ocazia IT & Mobile Days AICI.

Reduceri eMAG: Samsung Gear S2 Classic

Vezi mai multe ceasuri smartwatch la reducere AICI.

Monitor LED Philips 24″ de IT & Mobile Days

Cum piața monitoarelor 4K este în creștere, dar prea puține configurații de computere pot susține în mod eficient asemenea rezoluții, acum este momentul să investești într-un monitor Full HD de înaltă calitate. Monitorul de la Philips vine cu un ecran de 24 de inci cu tehnologie LED, și un timp de răspuns de 5 ms. Acesta se vinde, de asemenrea, cu multe porturi video: DVI, VGA, DisplayPort și DVI-D și este extrem de ajustabil pentru orice birou care l-ar putea găzdui. Dacă te tentează un monitor Full HD la un preț mai mult decât accesibil, cu ocazia noilor reduceri eMAG, poți avea șansa să-l cumperi la un preț mai mult decât accesibil AICI.

Reduceri eMAG: Monitor Phiilips 24"

 

Vezi mai multe monitoare la reducere AICI.

Reduceri eMAG – Lenovo IdeaPad Z51-70

O caracteristică foarte interesantă a acestui laptop este camera Intel RealSense 3D, cu rezoluție full HD și un senzor de profunzime și culoare. Camera 3D îi permite laptopului Lenovo Z51 să „vizualizeze” și să surprindă imagini similare celor surprinse de ochiul uman. În rest, lista de specificații include un procesor Intel Core i7-5500U de 2,4GHz, 8GB RAM, 1TB pentru stocare și o placă video AMD Radeon Tropo XT2 de 4GB. Aceasta din urmă este chiar modelul R9 M375. Laptopul nu vine cu sistem de operare preinstalat și se găsește la reducere AICI.

Reduceri eMAG Lenovo Z51-70

Vezi mai multe laptop-uri la reducere AICI