Reduceri eMAG: gadgeturi pentru concediu

Reduceri eMAG: gadgeturi pentru concediu

Dacă ai în plan o escapadă la mare, dar nu vrei neapărat să te izolezi de tehnologie, noi îți prezentăm o listă de gadgeturi pentru concediu, pe care le poți cumpăra la reduceri eMAG.

Reduceri eMAG la gadgeturi pentru concediu – eBook Reader

Și noi preferăm cărțile în format fizic, dar ocupă prea mult loc în bagaj, așa că dacă nu vrei să îți abandonezi spiritul de șoricel de bibliotecă pe plajă, o variantă ar fi un Kindle. E comod, prietenos, experiența de citire se apropie de cea pe care ai avea-o cu o carte și în plus, e la preț redus. Poți cumpăra eBook-ul de AICI.

Reduceri eMag - eBook Kindle

Reduceri eMAG la gadgeturi pentru concediu – set lentile

Dacă ești pasionat de fotografie, dar ai un telefon cu cameră de top și nu îți place să cari întotdeauna aparatul foto după tine, avem o propunere. Această lentilă 3 în 1 cu clemă universală este un dispozitiv care se montează pe orice telefon inteligent. Lentilele sunt de trei feluri: super-wide, fish-eye și macro. Astfel, poți face fotografii interesante fără să te străduiești prea tare. Poți să cumperi setul de AICI.

Reduceri eMAG la gadgeturi pentru concediu – cameră video sport

Dacă vrei ceva care să se apropie de performanțele GoPro, fără să coste la fel de mult, o opțiune ar fi camera Sports Cam IMK- SJ7000. Este o cameră foto-video de dimensiuni foarte mici, special concepută pentru a surprinde toate momentele preferate. Are o carcasă rigidă și impermeabilă (până la 30 metri) și poate fi luată oriunde, la mare, la munte sau pe străzile orașului. Accesoriile disponibile îți permit să atașezi cameră pe bicicletă, pe casca de protecție, pe mașină și în mașină, pe placa de surf pentru a face clipuri Full HD. Camera are Wi-Fi încorporat și o poți conecta la smartphone pentru a edita și partaja fotografiile și clipurile tale preferate în timp real. O poți cumpăra cu ocazia reducerilor eMAG de AICI.

Reduceri eMAG - camera video sport IMK

 

Cadouri pentru vară – Căști Sony Splashproof

Vara aceasta te poți bucura de muzică preferată fără a căra toate cablurile dispozitivelor de care ai nevoie. În aceste condiții, căștile Splashproof ale celor de la Sony sunt ideale. Nu cântăresc decât 16 grame, sunt perfecte pentru exerciții fizice și îți asigura o libertate de mișcare foarte mare. Singurul lucru necesar este un dispozitiv mobil la care să fie conectate în permanență. Căștile Sony Splashproof pot fi achiziționate de AICI.

Reduceri eMag - casti Sony

Cadouri pentru vară – GoPro Hero 4

Nu este chiar cea mai accesibilă achiziție pe care ai putea să o faci, însă GoPro Hero 4 este capabil de înregistrări excepționale în timpul oricărui tip de activitate, fiind un gadget ideal pentru oricine dorește să-și demonstreze abilitățile sportive. GoPro Gero 4 poate înregistra materiale video FullHD la 60 FPS, este dotată cu un ecran tactil și poate fi cumpărată de AICI.

Reduceri eMag - gadgeturi concediu - GoPro Hero 4

Citește și: