Reduceri eMAG: electrocasnice la preț special

Reduceri eMAG: electrocasnice la preț special

Pentru că știm că e imposibil să nu îți placă produsele la preț mai mic, am pregătit o nouă serie de electrocasnice la reduceri eMAG, pe care le poți cumpăra pe loc. Evident, toate sunt „inteligente” și garantează o muncă ceva mai ușoară în bucătărie.

Reduceri eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Samsung

Dacă voiai o mașină de spălat nouă, cea de la Samsung ar putea fi o alegere bună, mai ales că acum o găsești la reduceri eMAG. Pe lângă faptul că arată bine, beneficiază și de tehnologia Eco Bubble de la Samsung, care amestecă detergentul cu aer și apă înainte de începerea ciclului de spălare, generând bule de spumă care pătrund în țesături mai rapid decât detergentul concentrat. O poți cumpăra de AICI.

Reduceri emag - masina de spalat Samsung

Reduceri eMAG – Combina frigorifică Samsung

Dacă vrei un frigider foarte spațios și premium din toate punctele de vedere, s-ar putea să îți convină sugestia noastră. În plus, are un sertar inteligent proiectat, care oferă mediul ideal pentru păstrarea cărnii și a peștelui, păstrându-le la temperatura optimă, astfel încât să rămână proaspete. Îl poți cumpăra la reduceri eMAG de AICI.

reduceri emag - frigider samsung

 

 

Reduceri eMAG – Aragaz Electrolux

Pe lângă faptul că ar arăta foarte bine împreună cu frigiderul de mai sus, aragazul Electrolux este cu 10% mai eficient energetic decât aparatele din clasa A, grație izolației extraordinare. Îl poți cumpăra de AICI la reduceri eMAG.

Reduceri eMAG - aragaz electrolux

Reduceri eMAG – cuptor cu microunde Samsung

Din nou, design premium, ușor de folosit și ușor de curățat. Un alt avantaj al cuptorului de la Samsung ar fi faptul că nu ocupă deloc mult spațiu. Îl poți cumpăra de AICI.

reduceri eMAG - cuptor cu microunde

Reduceri eMAG – espressor automat de la Philips

Dacă faci parte din categoria oamenilor care nu pot și nici nu vor să trăiască fără cafea, acest espressor îți permite să faci băuturi pe bază de cofeină poate mai bune decât cele din cafenenele din oraș. În plus, durează foarte puțin întregul proces. Poți cumpăra espressorul de AICI.

Reduceri eMAG - espressor Philips

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: