Reduceri eMAG: cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprentă

Reduceri eMAG: cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprentă

Pentru că telefoanele noastre știu prea multe despre noi, securitatea a devenit o nevoie primară. Senzorii de amprentă reprezintă una dintre dotările care asigură cel mai bine această siguranță. Dacă ai în plan să îți cumperi un telefon ceva mai inteligent, noi ți-am pregătit o listă cu câteva dintre cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprentă.

Cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprentă – iPhone 6s

Dincolo de senzorul de amprentă care se comportă exemplar, iPhone 6s are una dintre cele mai bune camere foto de pe terminalele de top, iar performanțele sunt date, în mare parte, de noul procesor A9, care funcționează de această dată împreună cu 2GB RAM. După atâția ani de zile, gigantul din Cupertino a ales în sfârșit să includă 2GB RAM într-unul din telefoanele sale. Navigatul printre aplicații este la fel de ușor precum a fost și în trecut, iar memoria în plus pare a fi avut un impact pozitiv asupra browser-ului. Dacă dorești un review mai amplu, poți să îl citești pe acesta, iar telefonul poți să îl cumperi de AICI.

Cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprenta

Cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprentă – Samsung Galaxy S6

Chiar dacă a apărut deja Samsung Galaxy S7, despre care am scris deja că e fabulos, asta nu înseamnă că fratele mai mare, Galaxy S6, e depășit. Dincolo de designul care a făcut furori la vremea lui, camera foto este încă una dintre cele mai bune de pe piață, având 16 de megapixeli și fiind capabilă să filmeze full HD la 60 de cadre pe secundă, 2K și 4K. Bateria are 2550 mAh, dispune de încărcare rapidă, sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, ”cules din grădina” Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Configurația este extraordinară, iar performanța este impecabilă. Senzorul de amprentă repezintă un upgrade serios față de predecesorul Samsung Galaxy S5. Îl poți cumpăra cu ocazia reducerilor eMAG de AICI.

Cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprentă – Huawei Mate S

Huawei Mate S are un ecran Full HD de 5,5 inci, un procesor octa-core care include patru nuclee tactate la 2,2GHz și alte patru nuclee tactate la 1,5GHz și 3GB memorie RAM, completată de un spațiu de stocare intern de 64GB. De asemenea, acesta include o cameră foto principală de 13MP și una de 8MP, amplasată în partea frontală a telefonului, pregătită să captureze selfie-uri și videoconferințe. Îl cumperi de AICI la preț redus.

Cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprenta

Cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprentă – Samsung Galaxy S7

Evident, nu puteam omite de pe listă vedeta familiei Samsung. Samsung Galaxy S7 are un display de 5,1 inch cu rezoluție QHD, probabil același panou S-AMOLED pe care l-am văzut și pe modelul de anul trecut. S7 edge vine cu un display ceva mai mare, de 5,5 inch, cu aceeași rezoluție. Pe partea de procesare, românii vor avea acces la modelele cu procesoare Exynos 8890, cu opt nuclee. Procesorul funcționează în paralel cu 4GB RAM, iar utilizatorii vor putea opta pentru versiuni cu 32 sau 64GB spațiu de stocare. Camerele foto sunt de 5, respectiv 12MP, cei de la Samsung renunțând la senzorul de 16MP, pentru unul de rezoluție mai mică, dar considerabil mai bună, în special în condiții de lumină scăzută. Bateriile sunt mai mari. Samsung Galaxy S7 vine cu un acumulator de 3.000 mAh, iar versiunea edge are o baterie de 3.600 mAh. Senzorul de amprente este acolo unde a fost și anul trecut, iar slotul pentru card microSD a fost introdus din nou, la fel și rezistența la apă. Îl poți cumpăra de AICI.

Cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprenta

 

Cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprentă – iPhone 6

Chiar dacă a fost lansat iPhone 6s și nu mai avem mult de așteptat până la iPhone 7, iPhone 6 rămâne unul dintre cele mai bune telefoane cu senzor de amprentă. Pe lângă interfața intuitivă și specificațiile foarte bune, iPhone 6 este dotat cu una dintre cele mai bune camere foto ce pot fi găsite pe un smartphone. Păstrând tradiția modelelor precedente, iPhone 6 este capabil de fotografii de calitate în orice condiții. iPhone 6 poate fi achiziționat la un preț foarte bun AICI.

Cele mai bune smartphone-uri cu senzor de amprenta

Citește și: