Reduceri eMAG sau Amazon? Oferte Black Friday de peste hotare

ACTUALITATE
Reduceri eMAG sau Amazon? Oferte Black Friday de peste hotare
25 nov. 2016 | 19:30

După ce am avut reduceri eMAG consistente, iată și o selecție de oferte Black Friday Amazon. Evenimentul are loc în această perioadă, iar clienții se pot bucura de reduceri frumoase.

[related]

Black Friday la Amazon a început deja de câteva zile, după cum am mai spus, însă oferte important mai pot fi găsite chiar și în ziua de azi. Compania oferă o mare varietate de produse electronice la reducere, iar cele de mai jos sunt doar câteva dintre produsele pe care le-am găsit. Mai multe oferte din cadrul campaniei Black Friday la Amazon sunt disponibile aici.

Black Friday Amazon – Reduceri la Motorola Moto G4 Plus

Noile telefoane cu brandul Moto nu sunt flagship-uri, însă impresionează prin raportul calitate/preț. Acest dispozitiv, de exemplu, include un ecran de 5,5 inci, care suportă o rezoluiție Full HD și care este protejat de Gorilla Glass, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617, cu patru nuclee tactate la 1,5GHz și alte patru nuclee de 1,2GHz, 2GB RAM și 16GB pentru informațiile personale. Bateria cu o capacitate de 3.000 mAh beneficiază de tehnologia de încărcare TurboPower, iar camerele foto de pe spate și de pe față sunt de 16 și, respectiv, 5 megapixeli. Îl găsiți la un preț bun AICI.

Lenovo Ideapad 100

În cazul în care vă doriți un laptop accesibil prin intermediul campaniei Black Friday la Amazon, care să poată face față aproape fiecărei cerințe, acest model Lenovo este o soluție foarte bună. Ecranul HD are o diagonală de 15,6 inci, iar lista de specificații include un procesor Intel Core i3-5005U, 8GB RAM și un hard-drive de 1TB. Mai mult decât atât, acesta vine cu Windows 10 preinstalat, iar în cazul în care vreți să-l cumpărați, îl găsiți AICI.

Black Friday Amazon – Reduceri la GoPro Hero Session Bundle

Pachetul include camera GoPro Hero Session, mânerul, un card microSD de 16GB microSD Card, un cablu microUSB și alte accesorii. Camera de 8 megapixeli înregistrează la rezoluție Full HD cu 60 de cadre pe secundă și este rezistentă la apă până la adâncimea de 10 metri. Puteți afla mai multe detalii despre dispozitiv și îl puteți cumpăra de AICI.

Sennheiser HD 598 Cs

Această pereche de căști este foarte asemănătoare cu modelul HD598SE, însă se diferențiază prin faptul că izolează mult mai bine sunetul și prin impedanța scăzută. Aceasta beneficiază de un ”remote” pe fire, care vă permite să răspundeți la apeluri (microfonul este inclus) și să schimbați muzica. Căștile pot fi achiziționate de AICI.

Black Friday Amazon – Reduceri la Xbox One S 1TB + FIFA 17

Englezii au o serie de oferte excepționale la console de toate felurile. Una dintre cele care ne-au atras atenția a fost cea care include un Xbox One S de 1TB și jocul FIFA 17. Puteți cumpăra consola de AICI.

PlayStation 4 1TB + Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition

Nu în ultimul rând, avem bundle-ul care include un PS4 de 1TB și call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition. Într-adevăr, există variante mai accesibile în această perioadă, precum aceasta, însă bundle-ul pe care vi-l recomand are două avantaje important. În primul rând, avem de-a face cu Legacy Edition, ceea ce înseamnă că veți beneficia și de Modern Warfare Remastered, iar în al doilea rând, consola are 1TB pentru stocare. O puteți găsi la reducere AICI.