Reduceri eMAG: accesorii pentru PC-ul tău la prețuri mici

Reduceri eMAG: accesorii pentru PC-ul tău la prețuri mici

Cu ocazia noilor reduceri eMAG, acum este momentul perfect să investești într-un set de accesorii performante pentru PC-ul tău.

Dacă până acum un mouse de la Razer, sau un set de boxe ți-au făcut cu ochiul, dar nu ai avut bugetul să le cumperi la prețul lor întreg, noile reduceri eMAG îți oferă ocazia perfectă să achiziționezi produsele pe care le-a dorit de mai multă vreme. Pentru că ești în căutare de periferice bune la un preț accesibil, iată ce vă propunem noi la Playtech:

Reduceri eMAG -Mouse Razer Abyssus

Cel mai accesibil mouse de la Razer a devenit și mai accesibil, prețul acestuia scăzând cu 15%, oferind utilizatorilor șansa de se bucura de performanțele excelente oferite de perifericele Razer. Mouse-ul se bucură de o rezoluție de 3500dpi, vine cu trei butoane și o rotiță, iar interfața vine prin intermediul unui cablu USB. Mouse-ul este ambidextru, așa că îl puteți folosi și cu mâna stângă. Cei care caută performanțe excelente în gaming la un preț accesibil pot cumpăra acest mouse cu ocazia noilor reduceri eMAG AICI.

Reduceri eMAG: Razer

Vezi mai mulți mauși la reducere AICI

Tastatura Redragon Karura de IT & Mobile Days

Când vorbim de tastaturi de gaming, vorbim de calitate, performanță, dar uneori și de un aspect pe măsură. Tastatura Karura de la Redragon le combină pe toate acestea, venind și cu un preț atractiv pe deasupra. Acest dispozitiv oferă iluminare LED a tastelor (7 culori disponibile), 12 taste multimedia, 2 viteze de input și permite dezactivarea tastei WIN în timpul jocurilor. Cum calitatea este prioritară, conectorul USB este placat cu aur pentru o cât mai bună transmitere a semnalului către calculatorul tău. Dacă ești pasionat de jocuri și nu faci compromisuri când vine vorba de perifericele tale, cu ocazia noilor reduceri eMAG poți cumpăra această tastatură AICI.

Reduceri eMAG: redragon karura

Vezi mai multe tastaturi la reducere AICI.

Reduceri eMAG -Boxe Logitech 5.1 Z506

Ești audiofil, iar sunetul trebuie să fie prezent în jurul tău oriunde te-ai afla: la TV, pe stradă sau la calculator. În acest caz, Logitech oferă celor interesați de sisteme de boxe dedicate PC-urilor, și nu numai, un sistem audio 5.1 de o înaltă calitate. Venind cu o bandă de frecvență de 45 – 20000 Hz și o putere de 75W, boxele de la Logitech au cinci sateliți, fiecare cu o putere de 8W. Amplificarea este una integrată, subwooferul oferind o putere de 27W. Sistemul poate fi de asemenea conectat atât la PC, cât și la console, iPod sau DVD player. Dacă performanța și accesibilitatea sunt atuurile pe care le cauți la un sistem de boxe, poți vedea mai multe detalii despre boxele Logitech AICI.

Reduceri eMAG boxe Logitech

Vezi mai multe boxe la reducere AICI.

Căști Creative Gaming HS-450 de IT & Mobile Days

Conectivitatea este esențială, iar jucatul pe calculator în echipă este crucial dacă vrei să câștigi. În acest sens, nu trebuie să faci niciun compromis iar căștile care te țin în legătură cu prietenii tăi trebuie să fie de cea mai bună calitate. Pentru a-ți satisface exigențele ridicate, căștile de la gaming HS-450 de la Creative sunt tot ce ai nevoie. Acestea oferă o impedanță de 32 Ohm, cu o frecvență de răspuns de 20 – 20000 Hz și o funcție activă de noise-cancelling. Lungimea de cablu de 2.5m îți va oferi spațiul de manevră necesar astfel încât să stai confortabil la calculator. Dacă aceste căști performante de la Creative ți-au atras atenția, le poți cumpăra cu înredere cu ocazia noilor reduceri eMAG AICI.

Reduceri eMAG Căști Creative Gaming HS-450

Vezi mai multe căști la reducere AICI.

Reduceri eMAG -Router wireless-N ASUS

În zilele noastre e musai să avem routere performante în casă. Vitezele de transfer trebuie să fie mari, iar conectivitatea tuturor aparatelor voastre, fie că sunt telefoane sau tablete, depind de un router WiFi de calitate. În acest caz, ASUS nu au dezamăgit niciodată. Modelul ASUS RT-N12-D1 are patru porturi LAN, un port WAN și o viteză de transfer Ethernet de 10/100 Mbps. Acesta dispune de două antene externe de 5dBi cu o frecvență de 2.4 GHz, fiind excelente pentru propagarea unui semnal cât mai puternic. Acesta permite, de asmenea, o viteză de transfer prin WiFi de 300Mbps, așa că nu vei mai avea probleme să faci video streaming wireless prin casă. Dacă acest dispozitiv performant de la ASUS ți-a atras atenția, îl poți cumpăra la un preț accesibil cu ocazia noilor reduceri eMAG de AICI.

Reduceri eMAG Router wireless ASUS

Vezi mai multe routere la reducere AICI.

Citește și: