Primul trailer al Batman: The Killing Joke îți arată un Joker și mai psihopat decât ți-l aminteai

Primul trailer al Batman: The Killing Joke îți arată un Joker și mai psihopat decât ți-l aminteai

Dacă ești pasionat de benzi desenate, știi că The Killing Joke e una dintre cele mai faimoase din toate timpurile și mai știi și că urmează să vezi o ecranizare a ei.

Batman: The Killing Joke A fost lansată în 1988, iar în curând o vom vedea și în varianta adaptată de film de animație. În sfârșit, trailerul oficial de mai sus ne dă un indiciu legat de ce așteptări ar trebui să avem. Jokerul este poate și mai întunecat decât ni-l aminteam, iar mica mostră ne dă de înțeles că vom avea parte de o animație o animație care ar putea concura cu cele mai bune de la DC. De asemenea, se pare că Barbara Gordon va primi ceva mai multă atenție. Vocea Jokerului aparține lui Mark Hamill, și, chiar dacă stilul nu e chiar o replică a celui pe care l-am văzut în benzile desenate ale lui Brian Bolland, probabil că adaptarea poveștii va fi excelentă. Să luăm scena iconică din benzile desenate originale de mai jos, apoi să ne mai uităm o dată la trailer și să ne luăm un moment de reculegere pentru a aprecia cât de bine a fost reprodusă și cât de psihopat pare Jokerul.

The killing joke

Acțiunea e concentrată pe eforturile lui Batman de a-l salva pe comisarul Gordon, care e răpit de Joker și supus unor torturi pline de imaginație, așa cum ne-a obișnuit deja cunoscutul antagonist. Nu știm când va fi lansată animația, dar mai mult ca sigur se va întâmpla în cursul acestui an. Tot anul acesta, vom mai face cunoștință cu un Joker pe care suntem nerăbdători să îl vedem, interpretat de Jared Leto în Suicide Squad. Dacă Batman v Superman: Dawn of Justice a fost prea sobru, cu siguranță nu se poate spune același lucru și despre următoarea producție Warner Brothers.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: