Pokemon Go face într-o oră mai mult decât ai putea număra într-o săptămână

Pokemon Go face într-o oră mai mult decât ai putea număra într-o săptămână

Pokemon Go este cel mai popular joc de mobil din toate timpurile în America, fiind capabil să genereze milioane de dolari în câteva ore.

Pokemon Go este cel mai discutat subiect din ultimele zile, iar succesul pe care jocul l-a înregistrat în doar două săptămâni a reușit să-i surprindă chiar și pe cei mai optimiști oameni. Până de curând, Candy Crush Saga depășise toate recordurile de popularitate, dar se pare că angajații companiei King vor fi nevoiți să-și reevalueze modul în care vor dezvolta viitoare jocuri pentru smartphone-uri și tablete.

Desigur, popularitatea aceasta de care se bucură Pokemon Go le asigură și venituri uriașe celor de la Niantic, care s-au ocupat de dezvoltarea jocului. Însă puteți să vă dați seama cu exactitate câți bani încasează ei? Dacă răspunsul este ”nu”, atunci site-ul Appinstitute vă poate ajuta. Acesta include acum un serviciu care vă arată cele mai importante date în legătură cu Pokemon Go, de la numărul de descărcări, până la veniturile generate de joc din momentul în care ați intrat pe site.

Din câte se pare, este nevoie doar de câteva minute pentru a fi generate câteva sute de mii de dolari. După o oră, încasările erau de aproape 1,5 milioane de dolari. Site-ul afișează și numărul de descărcări din câteva țări și la nivel global, dar și timpul petrecut în medie de fiecare persoană în interiorul aplicației.

Momentan, mai există o șansă pentru Candy Crush deoarece popularitatea sa nu ar fi fost depășită la nivel global, ci doar în SUA. Însă Pokemon Go este disponibil acum în foarte multe țări, astfel că sunt șanse mici ca dominația King să mai continue foarte mult. În perioada sa de glorie, Candy Crush Saga se mândrea cu o medie de 93 milioane de utilizatori zilnici, în timp ce Pokemon Go, pe o piață de 10 ori mai mică, avea deja 21 de milioane de utilizatori zilnici.

Citește și:
Etichete: