Gorenje a prezentat la IFA 2016 cel mai atrăgător frigider al companiei

Cei care au vizitat standul Gorenje de la IFA 2016 au avut ocazia de a vedea unul dintre cele mai frumoase frigidere prezente aici.

Gorenje este o companie slovenă producătoare de electrocasnice, înființată în anii 1950, ca producător de echipamente agricole. După cum scrie și pe site-ul Wikipedia, compania deținea în anul 2008 în jur de 5%-6% din piața de electrocasnice din România. Slovenii au fost prezenți și la IFA 2016 în acest an, unde am avut ocazia de a vedea probabil cea mai interesantă ediție de frigidere produsă de ei în ultima perioadă.

Este vorba, mai exact, despre Gorenje Retro Special Edition, un model construit în colaborare cu cei de la Volkswagen și al cărui design este inspirat de faimosul Volkswagen Type 2, cunoscut, de asemenea, drept Bulli, Transporter sau Kombi. Type 2 a fost cel de-al doilea model de vehicul produs de compania germană și, după cum spun unii, a devenit, între timp, un simbol al miracolului economic german de după Al Doilea Război Mondial.

Frigiderul este disponibil în trei culori: albastru deschis, vișiniu și verde deschis. Toate cele trei versiuni sunt împărțite în două secțiuni, cea superioară fiind albă de fiecare dată. Pe partea frontală se găsește și logo-ul Volkswagen, așa cum puteți vedea în fotografiile de mai sus. Frigiderul nu este încă disponibil pe piață, urmând a fi lansat în perioada următoare.

Volkswagen Type 2 a fost extrem de popular printre membrii mișcării hippie din anii ’60, motiv pentru care a primit, între timp, porecla ”Hippie Van”. În mod interesant, producția vehiculului a continuat până în anul 2013, atunci când ultima fabrica a fost închisă în Brazilia.

Conform celor de la România Liberă, în țara noastră, Gorenje se bucură de o istorie de peste 20 de ani, perioadă în care a lansat toate liniile de design, precum și restul produselor din gama internațională. Playtech se află la IFA 2016 și vă aducem cele mai interesante informații despre lansările de acolo

Etichete: