18 ian. 2016 | 15:26

Philips Power Potion 3000 e o baterie precum o sticluță de parfum

ACTUALITATE
Philips Power Potion 3000 e o baterie precum o sticluță de parfum

Domeniul bateriilor portabile cu USB este foarte vast, dar prea puține astfel de gadgeturi arată atât de bine precum Philips Power Potion 3000.

Având în vedere că este aproape inevitabil să nu vă frustați când vine vorba de autonomia smartphone-ului vostru, ar fi bine să aveți în geantă sau în buzunar un acumulator cu USB. Deși aveți însă pe piață foarte multe opțiuni, prea puține sunt atât de discrete și atrăgătoare precum Philips Power Potion 3000. Acest gadget se apropie mai degrabă de designul unei mini-butelii de oxigen sau al unui puverizator de parfum, decât de o baterie.

Dacă țineți foarte mult la designul obiectelor care vă fac viața mai ușoară și mai frumoasă, ar trebui să extindeți pasiunea voastră pentru estetică și în domeniul acumulatorilor portabili. Pornind de la această filozofie, un grup de designeri condus de Holger Hoehn, sub supravegherea lui Catherine Wong de la Philips, au creat Philips Power Potion 3000. Ilustrată în imaginile alăturate, această creație este complet difertă de orice alte produse pe care le-ați văzut în utimii ani. Dacă nu ar fi existat un cablu Lightning în partea de sus, ați fi putut să o confundați cu o sticlă de apă cu brandul Philips.

Trecând însă peste modurile în care puteți interpreta aspectul Philips Power Potion 3000, acest dispozitiv este înainte de orice o baterie multifuncțională. În partea de sus, ascuns discret se află un cablu Lightning ce vă permite să vă încărcați iPhone-ul 5, 5S, 6, 6S, 6 Plus și 6S Plus. Având în vedere acumulatorul integrat de 3000 mAh, ar trebui să nu întâmpinați nici un fel de problemă în a vă încărca smartphone-ul până la 100%. Pe partea inferioară a Philips Power Potion 3000 există un port USB standard pentru a vă încărca orice alte gadgeturi și un port microUSB pentru a încărca bateria în sine. O serie de LED-uri vă permite să vedeți în permanență câtă energie mai aveți depozitată în Power Potion.

Nu avem încă o dată de lansare sau un preț orientativ pentru Philips Power Potion 3000, dar ar fi interesant să ajungă pe piață cât mai curând.

Philips Power Potion 3000 2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele