Pantoful inteligent Lenovo poate fi folosit pe post de controller în timpul jocurilor

Pantoful inteligent Lenovo poate fi folosit pe post de controller în timpul jocurilor

Chinezii de la Lenovo au atras atenția tuturor cu noul lor gadget purtabil.

La evenimentul Tech World din San Francisco, Lenovo a prezentat un dispozitiv purtabil foarte interesant la care puțini oameni s-ar fi așteptat. Este vorba, mai exact, despre un pantof sport inteligent, care oferă aproape toate funcțiile pe care le oferă un fitness tracker standard în ziua de azi. După cum era de așteptat, însă, acesta nu este capabil să monitorizeze pulsul unei persoane.

Noul pantof a fost creat în colaborare cu o companie denumită Vibram, iar în interiorul său se găsește un procesor Intel Curie. Parteneriatul dintre cele două companii este unul mai vechi, iar procesul de dezvoltare a prototipului actual a durat mai mult de un an. Desigur, asemenea accesorii încă nu se găsesc în magazine, dar ne pot oferi indicii în legătură cu viitorul pieței de gadgeturi purtabile.

Pantoful sport inteligent este capabil să numere pașii unei persoane și caloriile arse în timpul activităților fizice, iar talpa interioară a acestuia este printată 3D. De asemenea, chinezii au inclus și posibilitatea de reîncărcarea wireless, singurul lucru necesar fiind plasarea dispozitivului pe un suport special de mărimea sa.

În mod interesant. acesta poate fi folosit chiar și în timpul unui joc. Mai exact, pantoful este compatibil cu un joc de tipul endless runner, în care utilizatorii se pot folosi de picioarele lor pentru a controla mișcările personajului principal.

Pantoful inteligent nu este singurul dispozitiv interesant introdus de Lenovo la Tech World. Printre altele, chinezii au prezentat și noile telefoane Moto. Telefoanele, după cum se prezintă acum, sunt o combinație între conservatorismul Motorola din vremea Moto X și dorința Lenovo de a-și dovedi sloganul: „Innovation Never Stands Still”.

Atât Moto Z, cât și Moto Z Force au ecrane de 5,5 inci AMOLED la rezoluție QHD, 4GB de memorie RAM, procesoare Qualcomm Snapdragon 820 și 32 sau 64GB spațiu de stocare. O diferență mai apare și la camera foto’ Moto Z are senzor de 13MP, cu focalizare laser, pe când Z Force are 21MP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: The Verge
Etichete: