OnePlus oferă gratuit ochelari pentru realitate virtuală

OnePlus oferă gratuit ochelari pentru realitate virtuală

Înainte de lansarea noului lor telefon, chinezii de la OnePlus oferă gratuit ochelari de realitate virtuală.

Nu a mai rămas foarte mult timp până la lansarea noului OnePlus 3, iar chinezii vor să atragă atenția asupra dispozitivului printr-o mișcare foarte interesantă. După cum scriu și cei de la The Next Web, OnePlus oferă gratuit în prezent nu mai puțin de 30.000 de ochelari pentru realitate virtuală.

Este vorba aici despre dispozitive oarecum similare Samsung Gear VR, iar singurul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a obține o pereche este să intrați pe site-ul companiei, să vă autentificați și să introduceți datele necesare în procesul de livrare. Astfel, avem parte de confirmarea faptului că realitatea virtuală va juca un rol important în lansarea noului OnePlus 3, CEO-ul companiei având mare încredere în ochelarii Loop VR.

Evenimentul de lansare va fi inspirat dintr-un videoclip publicat de fanii companiei, iar clienții vor putea achiziționa OnePlus 3 în realitate virtuală. Pe site-ul companiei, în secțiunea în care se vorbește despre livrări, România este inclusă printre țările din care clienții  pot comanda produse OnePlus direct de pe site-ul oficial. Cât despre ochelari, se pare că va fi necesar să plătiți o taxă de aproximativ 7 euro pentru livrare, iar singura metodă acceptată este PayPal.

Se zvonește că OnePlus 3 ar putea fi disponibil în două versiuni. Versiunea accesibilă din punct de vedere financiar va avea un preț de aproximativ 310 dolari și va include 4GB RAM. De asemenea, am avea de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820 și o capacitate de stocare de 32GB.

Versiunea mai scumpă s-ar diferenția prin cei 6GB RAM și o capacitate de stocare de 64GB. Din păcate, nu avem foarte multe informații în legătură cu prețul acesteia, însă ambele versiuni ar putea rula Android 6.0.1. Noul vârf de gamă al chinezilor ar putea fi dezvăluit la nivel global la finalul celui de-al doilea trimestru al acestui an