Olympus PEN-F, cel mai elegant aparat Micro Four Thirds este disponibil la F64

Olympus PEN-F, cel mai elegant aparat Micro Four Thirds este disponibil la F64

Olympus PEN este acum disponibil în România la F64. Acesta este o cameră foto performantă, ce oferă atât un design retro atractiv cât și o practicalitate remarcabilă. 

Creatorii Olympus PEN-F au regândit toate elementele, de la calitatea senzorului la nivelul ridicat al finisajelor, acestea sporind la rândul lor ergonomia cu care compania și-a obișnuit utilizatorii. Cu senzor Micro Four Thirds Live MOS de 20 de megapixeli și stabilizare optică pe cinci axe, Olympus PEN-F oferă performanţele optice excepţionale într-un pachet care încape fără probleme într-o palmă. Se poate spune, totodată, că Olympus PEN-F este un produs de colecţie și o unealtă fotografică dezirabilă de către toți iubitorii acestei arte.

F64 a prezentat Olympus PEN-F într-un eveniment special susținut în sala expozițională din Bulevardul Unirii nr. 45, unde fotograful Cristian Crisbășan a vorbit despre capabilitățile tehnice și experiența sa cu această cameră foto.

Olympus PEN-F, cel mai elegant aparat Micro Four Thirds este disponibil la F64

„Cea mai bună cameră este aceea care servește pe deplin scopul pe care vrei să îl atingi. Unealta potrivită este aceea care îți oferă cea mai mare libertate de a-ți exprima viziunea personală asupra lumii, iar apariția tehnologiei «mirrorless», pe care am descoperit-o în primul Olympus PEN digital, adică EP1, a fost ca o gură de aer pentru mine. În vara lui 2009 l-am achiziționat și, după doar câteva luni, am făcut o expoziție

Revenind la dotările tehnice ale Olympus PEN-F, vizorul electronic are o rezoluție excelentă de 2,36 milioane de pixeli, camera dispune de conectivitate wireless integrată pentru a transfera rapid imaginile pe smartphone sau laptop, iar fotografierea în rafală se poate face cu o cadență de până la 10 cadre pe secundă. De asemenea, sensibilitatea ISO este într-un interval extins de la 80 până la 25.600, oferind acel plus de luminozitate necesar și în cele mai dificile situații. În plus, cântărind doar 427 de grame, Olympus PEN-F e camera foto pentru care nu mai pot fi găsite scuze ca să fie lăsat acasă.

Olympus PEN-F, cel mai elegant aparat Micro Four Thirds este disponibil la F64

Cei interesați pot găsi noua cameră în oferta celor de la F64.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: