Oferte și reduceri la eMAG, Flanco și Media Galaxy pe care nu le poți rata

Oferte și reduceri la eMAG, Flanco și Media Galaxy pe care nu le poți rata

Februarie începe, așa cum era de așteptat, cu reduceri importante oferite de cele mai mari magazine din România.

Nu ne aflăm decât în a doua zi a lunii februarie, iar unii dintre cei mai mari comercianți de la noi deja oferă o serie de reduceri importante la dispozitive de toate felurile. eMAG, pe de o parte, vine cu oferte la telefoane HTC, laptopuri și televizoare Panasonic, Flanco are reduceri important la electrocasnice, iar la Media Galaxy, telefoanele Asus pot fi achiziționate la prețuri foarte bune. Zece dintre produsele cele mai interesante le-am inclus mai jos, însă puteți vizualiza ofertele complete ale magazinelor pentru mai multe variante.

Toate reducerile la produse Asus la Media Galaxy pot fi accesate de aici. Promoțiile de săptămâna aceasta la eMAG sunt disponibile aici, iar pentru a vizualiza ofertele Flanco la electrocasnice puteți face click aici.

Oferte si reduceri la eMAG, Flanco si Media Galaxy – Utok Q5 GT

La fel ca majoritatea terminalelor Utok, modelul Q5 GT are un raport calitate/preț foarte bun. Benefciază de un ecran de 5 inci care suportă o rezoluție de 960 x 540 de pixeli. Acesta ascunde dedesubt un procesor quad-core MediaTek 6735M de 1GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. Din fericire, telefonul include și un slot micro SD, care, aparent, acceptă carduri de până la 32GB. Camera principală este una de 8 megapixeli, în timp ce camera secundară este una de 2 megapixeli. Cât despre autonomie, nu va trebui să vă faceți griji, din moment ce acumulatorul de 2.200 mAh va rezista fără probleme o zi întreagă, chiar și în condiții de utilizare activă. Utok Q55 se găsește la un preț bun AICI.

Reduceri si oferte Utok Q5 GT

Utok 500QHD

Modelul Utok 500QHD vine cu un ecran cu o diagonală de 5 inci, cu o rezoluție HD, iar lista speficiațiilor este completată de un procesor quad-core MT6582M de 1,3GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocare. La fel ca versiunea precedentă, acesta acceptă carduri microSD de până la 32GB, însă are camere foto mai bune: cea de pe spate are 13 megapixeli, iar cea de pe față are 3,2 megapixeli. Cu un acumulator de 2.000mAh, telefonul poate fi achiziționat la ofertă de AICI.

Reduceri si oferte eMAG flanco Utok 500QHD

Reduceri și oferte – HTC One A9

HTC One A9 este unul dintre cele mai bune telefoane care pot fi achiziționate la preț redus cu ocazia actualelor oferte și reduceri la eMAG, Flanco și Media Galaxy. Este dotat cu un procesor Snapdragon 617, cu opt nuclee, 2GB sau 3GB memorie RAM. Spațiul de stocare, de asemenea, poate fi de 16GB sau 32GB. Cu toate că procesorul este unul nou și foarte performant pe hârtie, nu se compară cu Snapdragon 810 la viteză și nici cu Exynos-ul inclus de Samsung pe flagship-urile sale. Puteți afla mai multe despre HTC One A9 din review-ul nostru. Între timp, dispozitivul se găsește la un preț bun AICI.

HTC One A9 4

Asus X550JX-XX129D

Un laptop bun nu trebuie neapărat să aibă un preț mai mare de 3.000 de lei, iar ASUS X555LJ-XX129D se potrivește perfect acestei descrieri. Este dotat cu un procesor Intel Core i5 din generația a patra și tactat la 2,8GHz, are 4GB memorie RAM și o placă video dedicată Nvidia GeForce GTX 950M de 2GB. Spațiul de stocare de 1TB este suficient pentru fotografiile din vacanță, pentru muzică și filme, iar în perioada aceasta îl puteți cumpăra la un preț foarte bun. Îl găsiți AICI.

Reduceri si oferte Laptop Asus X550JX-XX129D

Oferte eMAG – Panasonic TX-48C320E

Dacă sunteți în căutarea unui Smart TV cu un design elegant, atunci merită să vă orientați asupra modelului TX-48C320E de la Panasonic. Televizorul vine dotat cu Essential Apps, iar în acest fel beneficiați de acces facil și instantaneu la o gamă variată de aplicații. De asemenea, sunt incluse două porturi HDMI și un port USB. Este dotat cu un ecran Full HD de 121 de centimetri, iar cu ocazia ultimelor oferte și reduceri la eMAG, Flanco și Media Galaxy, televizorul poate fi achiziționat la un preț bun de AICI.

Reduceri eMAG Panasonic TX-48C320E

Mixer Bosch MSM6B100

Mixer-ul acesta de la Bosch se bucură de o reducere considerabilă la Flanco. Are o putere de 280W, o treaptă de viteză și un ax detașabil. Îl găsiți la reducere la un preț foarte bun AICI.

Reduceri si oferte mixer bosch

Reduceri Flanco – Storcător Bosch MES25G0

Storcătorul produs de Bosch include două compartimente: unul pentru suc, de 1,25 litri și altul pentru pulpă, de 2 litri. Tubul are un diametru de 73 de milimetri, iar puterea dispozitivului este  de 700W. Acesta poate fi achiziționat la ofertă de AICI.

Reduceri si oferte storcator bosch

Robot de bucătărie Bosch MCM3200W

Acest robot de bucătărie include peste 30 de funcții (tocare, răzuire, mixare și multe altele), datorită accesoriilor versatile, precum cuțitul multifuncțional din oțel inoxidabil și cuțitul MultiLevel6. Are o putere de 800W, include numeroase alte accesorii pe lângă cele două menționate mai devreme și se găsește la un preț bun AICI.

Reduceri si oferte robot de bucatarie bosch

Reduceri Media Galaxy – Asus GeForce GTX 970 Turbo OC

Placa video GeForce GTX 970 Turbo OC de la Asus are 4GB GDDR5, la o frecvență de 7.010MHz. Aceasta suportă atât DirectX 12, cât și OpenGL 4.4 și poate fi achiziționată la un preț avantajos de AICI.

Reduceri si oferte Nvidia GeForce GTX 970

Asus Strix Claw

Strix Claw este probabil printre cele mai bune mouse-uri de gaming pentru jocuri de tip FPS de pe piață, având un senzor de 5.000DPI. Include 8 butoane, alături de scroll și poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri si oferte mouse Asus Strix

Produsele pe care i le-am prezentat mai sus sunt doar câteva dintre numeroasele oferte și reduceri la eMAG, Flanco și Media Galaxy. eMAG, de exemplu, are oferte importante la jucăriile pentru bebeluși și la router-ele wireless. De asemenea, merită vizualizată și gama de televizoare a celor de la Flanco. Nu în ultimul rând, trebui să știți că, în prezent, LG G3 se găsește la un preț mai bun la Media Galaxy decât la eMAG, clienții având șansa aici de a achiziționa și cele mai noi laptopuri Acer Predator.