Oferte eMAG: Reduceri ideale pentru sesiuni de gaming

Oferte eMAG: Reduceri ideale pentru sesiuni de gaming

Lista de oferte eMAG este destul de lungă, iar astăzi ne concentrăm asupra unor gadget-uri care să-ți facă viața de gamer mult mai ușoară.

De data aceasta nu discutăm despre care este cea mai bună consolă pentru jocuri, sau dacă un calculator de gaming reușește să facă treabă mai bună decât un astfel de gadget. Am ales, însă, din lista de reduceri eMAG, trei obiecte care se dovedesc a fi atât utile, cât și distractive.

Oferte eMAG: Consolă Microsoft Xbox ONE, 500 GB

Consola Xbox ONE vine cu un hard disk încăpător, de 500GB, astfel încât să ai posibilitatea de a stoca mai multe jocuri și de a-l alege pe cel preferat, oricând. Procesorul octa-core ce rulează la 1,75GHz și cei 8GB de memorie RAM sunt ideale pentru jocurile din noua generație, ce necesită mai multe resurse. De asemenea, unitatea optică Blu-Ray te ajută nu doar când vine vorba de jocuri, ci și când vrei să vezi un film la calitate maximă. În runda actuală de oferte eMAG, consola are un discount de 36%, ceea ce se traduce într-un preț de 1.264 de lei și poate fi cumpărată de aici.

Oferte eMAG: Televizor LED Game TV LG 43LH5100

Pentru că o consolă are nevoie și de un televizor pe măsură, televizorul LED de la LG este o soluție potrivită. Acesta are o diagonală de 108cm și rezoluție Full HD, având și două boxe încorporate, de 20W. Televizorul este dedicat gaming-ului, dar se va dovedi alegerea perfectă și când vrei să te relaxezi, uitându-te la un film. TV-ul vine cu o intrare USB, una HDMI, una video composite, dar și cu un port Full SCART. Momentan, acesta are un preț de 1.399 de lei, mulțumită unei reduceri de 400 de lei, și poate fi găsit aici.

Oferte eMAG: Controller wireless Microsoft Xbox One

Dacă vrei să te lauzi prietenilor că ți-ai cumpărat consolă, ar fi bine să ai pregătit și un al doilea controller, pentru ca distracția să fie maximă. Controller-ul wireless se folosește de două baterii AA pentru funcționare și are și un jack audio de 3,5mm. De asemenea, dacă vrei să te muți la PC pentru a te juca, poți fi sigur că dispozitivul are compatibilitate maximă cu Windows. Momentan, în cadrul acestor oferte eMAG, controller-ul are un discount de 11%, fiind disponibil la un preț de 239 lei, aici.

Citește și: