Oferte eMAG: reduceri de care poți profita în perioada aceasta

Oferte eMAG: reduceri de care poți profita în perioada aceasta

Puteți găsi numeroase oferte eMAG în perioada actuală, grație campaniei de reduceri eMAGIA Sărbătorilor.

În cazul în care vreți să achiziționați anumite produse electronice sau căutați cadouri de Crăciun, o soluție foarte bună ar fi să vă orientați asupra acelor oferte eMAG disponibile în cadrul campaniei eMAGIA Sărbătorilor. Cel mai mare magazin online din România oferă în jur de 70.000 de produse la prețuri foarte bune, iar ma jos sunt doar câteva dintre preferatele noastre. Mai multe oferte eMAG puteți găsi aici.

Oferte eMAG – Căști Monster Adidas Response

Căștile in-ear Monster Adidas Response beneficiază de un sistem de fixare sigur, pentru activitățile sportive, oferă un sunet de înaltă calitate și sunt rezistente la apă. Includ, de asemenea, un mecanism de control al volumului pe fir și pot fi achiziționate de AICI.

Reduceri eMAG – Telefon Allview P6 Plus

În cazul în care îți dorești un telefon extrem de accesibil și ești dispus să sacrifici performanțele de top, atunci telefonul Allview P6 Plus ar putea fi potrivit pentru tine. Acesta include un procesor quad-core, cu o frecvență de 1,3GHz, care funcționează alături de 2GB RAM, în timp ce capacitatea de stocare este de 8GB. Într-adevăr, aceasta este redusă, dar, din fericire, puteți adăuga un card microSD cu o capacitate de până la 128GB. În rest, lista de specificații mai include o baterie de 2.300 mAh și camere foto de 8 și 2 megapixeli pe spate și, respectiv, față. Telefonul este subiectul uneia dintre cele mai importante reduceri de preț, are un display de 5 inci cu o rezoluție de 1.024 x 600 de pixel și poate fi cumpărat de AICI.

Oferte eMAG – Boxă portabilă JBL GO

Alimentată de un acumulator reîncărcabil, JBL GO redă muzică până la 5 ore, chiar dacă sursa de sunet este un telefon mobil, o tabletă sau un laptop. Printre altele, boxa le oferă utilizatorilor și posibilitatea de a prelua apeluri de la difuzor cu o simplă atingere a unui buton. Cu o putere de 3W, o rază de acțiune de 10 metri și o baterie de 600 mAh, această boxă portabilă poate fi achiziționată de AICI.

Citește și: