Oferte eMAG: cadouri ideale pentru pasionații de gadget-uri

Oferte eMAG: cadouri ideale pentru pasionații de gadget-uri

Perioada de oferte eMAG continuă, iar dacă aveți prieteni pasionați de tehnologie, unul dintre aceste cadouri ar putea fi ideal pentru ei.

Când vine vorba de pasionații de tehnologie, tocmai faptul că sunt mii de cadouri pe care le poți lua în calcul devine o problemă. De aceea, mai jos avem o listă scurtă de produse cu care e destul de greu să dai greș. Dacă încă nu ai un cadou pregătit pentru Crăciun, poți încă profita de aceste reduceri eMAG pe ultima sută de metri.

Oferte eMAG: Boxă portabilă JBL GO

Dacă ai un prieten audiofil care ar avea nevoie de o soluție mai bună decât simpla boxă încorporată a telefonului, atunci boxa portabilă JBL GO este o variantă potrivită. Bateria rezistă până la 5 ore de redare continuă de muzică, iar conexiunea la un dispozitiv se poate face fie prin Bluetooth, fie printr-un jack de 3,5mm. Dacă optezi pentru conexiunea wireless, poți să lași boxa la o distanță de 10 metri de dispozitivul-sursă, iar redarea va continua. Momentan, boxa are o reducere de 26%, fiind disponibilă aici pentru doar 109 lei.

Oferte eMAG: Acumulator extern Romoss OEM Solo 5, 10000 mAh

Pentru orice pasionat de gadget-uri, un acumulator extern devine indispensabil la un moment dat. Când vine vorba de achiziționarea unui astfel de dispozitiv, e important să aibă o capacitate suficientă cât să-ți ofere necesarul pentru mai multe încărcări ale device-urilor pe care le ai. Astfel, acumulatorul extern Romoss OEM Solo 5 vine cu o capacitate de 10000 mAh, ce este ideală pentru a-ți încărca smartphone-ul de cel puțin trei ori. Dimensiunile reduse îl fac un accesoriu crucial din rucsacul oricărui pasionat de tehnologie. În plus, în runda actuală de reduceri eMAG, acumulatorul are un preț de doar 69 de lei, fiind disponibil aici, cu o reducere de 36%.

Oferte eMAG: Ceas smartwatch Vector Luna

Dacă ai de gând să faci un cadou cu o însemnătate ceva mai mare, iar primitorul este și un fan al ceasurilor cu design clasic, atunci smartwatch-ul Vector Luna este ideal pentru Crăciun. Ceasul are o autonomie de 30 de zile și este rezistent la apă. De asemenea, poți opta pentru una din multele interfețe grafice pentru ceas, astfel încât poți transforma complet design-ul smartwatch-ului, accesoriul devenind extrem de versatil și putând fi asortat cu ținuta zilei. Ceasul beneficiază momentan de o reducere masivă, de 48%, fiind disponibil aici, cu prețul de 899 de lei.

George Stanciu
Articol scris de
George Stanciu
Comentarii
George Stanciu
17:52 / 20.12.2016