O utilizare „neașteptată” a Pokemon Go: poze nud, cenzurate de pokemoni simpatici

O utilizare

Oamenii sunt foarte creativi când vine vorba de trimiterea de poze nud. Așa cum Snapchat a devenit popular în special pentru că permite schimburi de fotografii de tipul acesta în condiții ceva mai sigure, era de așteptat ca și Pokemon Go să capete o astfel de utilitate, prin simplul fapt că solicită accesul la camera foto.

Există și un subreddit dedicat pozelor NSFW (Not Safe for Work) cu Pokemon Go. Partea bună e că majoritatea sunt decente, „compozițiile artistice” implicând un Diglett inocent așezat peste părțile intime. De asemenea, încă nu circulă plângeri pe internet legate de oameni care trimit nuduri cu Pokemon Go nesolicitate. Nu putem decât să sperăm că lucrurile vor rămâne în acest stadiu de amuzament.

Poți vedea mai jos o parte din pozele pe care le-am găsit. E în regulă, nu te vei face de râs la birou dacă ești surprins în timp ce arunci o privire, pentru că nici măcar una dintre ele nu e cu adevărat explicită. Asta nu schimbă, însă, faptul că aplicația a căpătat o conotație sexuală care ne face să ne simțim inconfortabil. Bietul și inocentul Diglett a devenit, aparent, un simbol unanim acceptat pentru sexualitatea masculină (da, folosim eufemisme). Poți vedea și mai multe poze aici.

Pokemon Go - poze nud

Citește și: