Noul mouse Logitech poate fi conectat simultan la PC, tabletă și telefon

Noul mouse Logitech poate fi conectat simultan la PC, tabletă și telefon

Logitech lansează un nou mouse cu conexiune Bluetooth, denumit M720 Triathlon Multi-Device Mouse, care va permite utilizatorilor să se conecteze pe trei dispozitive simultan şi să comuteze între ele prin doar o singură apăsare de buton.

Poate să se conecteze cu Windows, Mac OS, Chrome OS, Android ş Linux.

După cum vedem în imaginea alăturată, M720 Triathlon a fost construit special pentru comoditatea utilizatorului, caracteristicile cele mai importante fiindu-i eficienţa tehnologică şi adaptabilitatea.

“85% dintre oameni nu mai folosesc o singură platformă sau un singur dispozitiv la locul de muncă. Am proiectat M720 Triathlon pentru a aborda ac  Noul mouse Logitech poate fi conectat simultan la PC, tabletă și telefon

est multi-dispozitiv de proliferare în a ajuta la creșterea productivității, astfel încât oamenii să poată comuta cu ușurință între dispozitive și să-și canalizeze energia spre sarcinile pe care le au de făcut”, a declarat Anatoliy Polyanker, brand director al portofoliului global la Logitech.

Graţie tehnologiei Easy-Switch, o tehnologie care este încorporată în sistemul acestui mouse, comutarea între dispozitive nu va întâmpina probleme, utilizatorul putând a comuta cu o singură apăsare de buton. M720 Triathlon, prin conectivitatea sa dublă, se poate conecta prin intermediul unui receiver Logitech Unifying sau prin Bluetooth.

Software-ul Logitech Options permite personalizarea întocmai pentru a se potrivi nevoilor utilizatorilor de Windows sau Mac OS X.

De asemenea, butonul scroll a fost îmbunătăţit, pentru a parcurge foarte rapid documente, în timp ce designul durabil este construit pentru a rezista până la zece milioane de click-uri.

Autonomia mouseului este suprinzătoare: a fost îmbunătăţită eficienţa sa energetică, deci el poate rula până la doi ani, numai cu o singură baterie de tip AA.

Începând de acum, noul mouse M720 Triathlon al Logitech poate fi cumpărat cu 69.99 euro.

Autor: Adrian Naftan

Etichete: