Noul mouse Logitech poate fi conectat simultan la PC, tabletă și telefon

Noul mouse Logitech poate fi conectat simultan la PC, tabletă și telefon
PLAYTECH
PLAYTECH
17:57 01.09.2016

Logitech lansează un nou mouse cu conexiune Bluetooth, denumit M720 Triathlon Multi-Device Mouse, care va permite utilizatorilor să se conecteze pe trei dispozitive simultan şi să comuteze între ele prin doar o singură apăsare de buton.

Poate să se conecteze cu Windows, Mac OS, Chrome OS, Android ş Linux.

După cum vedem în imaginea alăturată, M720 Triathlon a fost construit special pentru comoditatea utilizatorului, caracteristicile cele mai importante fiindu-i eficienţa tehnologică şi adaptabilitatea.

“85% dintre oameni nu mai folosesc o singură platformă sau un singur dispozitiv la locul de muncă. Am proiectat M720 Triathlon pentru a aborda ac  Noul mouse Logitech poate fi conectat simultan la PC, tabletă și telefon

est multi-dispozitiv de proliferare în a ajuta la creșterea productivității, astfel încât oamenii să poată comuta cu ușurință între dispozitive și să-și canalizeze energia spre sarcinile pe care le au de făcut”, a declarat Anatoliy Polyanker, brand director al portofoliului global la Logitech.

Graţie tehnologiei Easy-Switch, o tehnologie care este încorporată în sistemul acestui mouse, comutarea între dispozitive nu va întâmpina probleme, utilizatorul putând a comuta cu o singură apăsare de buton. M720 Triathlon, prin conectivitatea sa dublă, se poate conecta prin intermediul unui receiver Logitech Unifying sau prin Bluetooth.

Software-ul Logitech Options permite personalizarea întocmai pentru a se potrivi nevoilor utilizatorilor de Windows sau Mac OS X.

De asemenea, butonul scroll a fost îmbunătăţit, pentru a parcurge foarte rapid documente, în timp ce designul durabil este construit pentru a rezista până la zece milioane de click-uri.

Autonomia mouseului este suprinzătoare: a fost îmbunătăţită eficienţa sa energetică, deci el poate rula până la doi ani, numai cu o singură baterie de tip AA.

Începând de acum, noul mouse M720 Triathlon al Logitech poate fi cumpărat cu 69.99 euro.

Autor: Adrian Naftan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: