Noile Galaxy C7 și Galaxy C5 nu sunt revoluționare, dar arată bine

Noile Galaxy C7 și Galaxy C5 nu sunt revoluționare, dar arată bine

Galaxy C7 și Galaxy C5 au fost subiectul mai multor serii de zvonuri în ultimele săptămâni, iar acum au fost lansate oficial.

În urmă cu doar câteva zile, Galaxy C7 și C5 au ajuns la TENNA, organizația pentru certificarea dispozitivelor mobile ce operează în China. Din acel moment, numărul surprizelor legate de designul și dotările hardware ale aparatelor nu mai avea cum să fie foarte mare. Trecând însă peste aceste detalii, C7 și C5 sunt acum lansate oficial și disponibile comercial.

Noua serie de aparate Samsung este dedicată amatorilor de gadgeturi mainstream care vor să profite la maxim de banii pe care îi investesc într-un telefon. Cu alte cuvinte, nu vorbim de dispozitive de fițe, ci de unele cu un raport preț/performanță mai mult decât decent.

Galaxy C7 este un nou smartphone Samsung construit în jurul unui panoul Full HD AMOLED de 5,7 inci. Procesorul este un Snapdragon 625 de la Qualcomm, cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Spațiul de stocare poate fi extins fără probleme prin intermediul unor carduri microSD, iar sistemul de operare preinstalat este cea mai recentă versiune de Android disponibilă pe piață, 6.0.1 Marshmallow. Partea de captură este asigurată de o combinație între un cameră principală de 16 megapixeli și o cameră secundară de 8 megapixeli. Acumulatorul de 3300 mAh s-ar putea să vă țină chiar și două zile departe de priză.

Galaxy C5, având în vedere că face parte din aceeași serie, împărtășește o parte semnificativă dintre specificațiile de la C7, cu câteva mici excepții. Panoul Full HD este acum de 5,2 inci și procesorul Snapdragon este modelul 617. În schimb, cantitatea de memorie RAM, spațiul de stocare, cele două camere și sistemul de operare preinstalat sunt identice. Ambele vin dotate cu senzori de amprentă.

În funcție de preferință, puteți opta pentru Galaxy C7 sau C5 cu un finisaj auriu, argintiu, gri sau auriu roz. De asemenea, merită reținut că noile smartphone-uri vine cu QuickCharge 3 și 4G LTE, pe lângă o carcasă metalică surprinzător de atrăgătoare.

Disponibile momentan doar în China, noile telefoane costă 330 de dolari în cazul Galaxy C5 și 400 de dolari în cazul Galaxy C7.

Citește și: