Microsoft ne pregătește pentru Surface Book 2 cu o poză pe Instagram

Microsoft ne pregătește pentru Surface Book 2 cu o poză pe Instagram

Microsoft a început deja să ne „tease-uiască” cu succesorul lui Surface Book. De data aceasta, folosindu-se de Instagram.

Ieri, cei de la Microsoft au publicat o poză cu o porțiune din tastatură, însoțită de descrierea „your key to success”. Fotografia a fost distribuită pe contul oficial al Surface și o puteți vedea mai sus. Cei de la Windows Central specifică faptul că imaginea provine dintr-un video în care Microsoft arată mai multe concepte de design pentru Surface Book 2.

Toată lumea se așteaptă ca Microsoft să lanseze Surface Book 2 anul viitor, dar această campanie precoce ar putea indica faptul că am putea face cunoștință cu dispozitivul ceva mai devreme. Microsoft Surface Book a fost un succes, mai ales luând în calcul faptul că a fost primul laptop al companiei americane. Acesta este un sistem foarte performant, ultraportabil, care concurează pentru publicul ţintă al MacBook Pro-ului cu Retina Display de 13 inci. Din câteva puncte de vedere însă, este mai performant decât creaţia celor de la Apple.

În primul rând, Surface Book funcţionează şi ca tabletă. Deşi nu este foarte evident, puteţi cu uşurinţă să-l detaşaţi de tastatură. În primul rând, Surface Book funcţionează şi ca tabletă. Deşi nu este foarte evident, puteţi cu uşurinţă să-l detaşaţi de tastatură. Rămâne de văzut ce surprize va avea Surface Book 2. Cel mai probabil, se va ridica la înălțimea predecesorului său.

Your key to success. #Microsoft #Surface #DoGreatThings

O fotografie postată de Microsoft Surface (@surface) pe

Citește și: