Lentilele cu ajutorul cărora ai putea face cele mai bune poze cu telefonul

Lentilele cu ajutorul cărora ai putea face cele mai bune poze cu telefonul

Într-o mică scanare a celor mai interesante proiecte de pe Indiegogo, am dat peste lentilele Lensta și am hotărât că trebuie să vi le arătăm și vouă.

Unul dintre elementele principale de care țin cont oamenii atunci când își cumpără un telefon e camera foto. Pentru că toți avem tendința să publicăm pe rețelele sociale fotografii care înseamnă ceva pentru noi, e firesc să ne dorim o calitate cât mai bună pentru ele. Chiar dacă nu ai un telefon de top, poți folosi accesorii care să te ajute să faci poze foarte bune, iar lentilele Lensta par o variantă bună.

Momentan, este în faza de strângere de fonduri pe Indiegogo, dar și-a atins de ceva timp suma-țintă. Dezvoltatorii susțin că au folosit materiale similare celor folosite în construcția lentilelor camerelor profesionale și că lentilele Lensta pot intensifica lumina și culorile cu ajutorul multiplelor straturi de sticlă. De asemenea, îți oferă un unghi mai larg de fotografiere și rezoluție mare. Cu alte cuvinte, Instagramul tău ar fi fericit.

De asemenea, lentilele Lensta sunt compatibile cu orice smartphone sau tabletă și costă 59 de dolari. Dacă vrei mai multe informații despre lentilele Lensta, găsești aici. Între timp, îți prezentăm o serie de fotografii făcute cu ajutorul lor, care arată foarte drăguț.

Lentile Lensta - mostra foto 1 Lentile Lensta - mostra foto 2 Lentile Lensta - mostra foto 3 Lentile Lensta - mostra foto

Mostra foto - lentile Lensta

 

Citește și:
Etichete: