La IFA 2016, Asus și ROG au lansat noua gamă de produse

La IFA 2016, Asus și ROG au lansat noua gamă de produse

Cu ocazia IFA 2016, Asus și divizia Republic of Gamers au prezentat cele mai noi linii de produse.

Printre noutăți se numără monitoarele Designo Curve MX34VQ și Designo MX27UC, PC-ul All-in-One Vivo AiO V221, routerul DSL-AC87VG, placa grafică externă ROG XG Station 2 și monitorul de gaming ROG Swift PG258Q.

Seria de gaming prezentată la Berlin a inclus următoarele dispozitive: proiectul de modding PC ROG 3Dmod, care permite sincronizarea iluminării diferitelor componente, tastatura de gaming ROG Claymore și mouse-ul ROG Spatha, desktopurile de gaming ROG GT51 și ROG G20, ROG G701VI, echipat pentru jocurile VR, ROG G11 și laptopul ROG Strix GL702VM, care oferă un echilibru perfect între performanțele în jocurile VR și fiabilitate.

Asus Designo Curve MX34VQ este un monitor cu o diagonală de 34 inci, în format ultra-wide, fără ramă, cu rezoluția de 3440 x 1440 pixeli și curbură 1800R. Din câte se pare, fiecare punct al monitorului cu formatul de 21:9 este echidistant față de vederea utilizatorului. De asemenea, monitorul dispune de difuzoare stereo de 8W și încorporează tehnologia Asus SonicMaster, concepută împreună cu Harman Kardon, precum și un pad pentru reîncărcarea wireless a dispozitivelor mobile compatibile cu standardul Qi.

De cealaltă pare, Asus Designo MX27UC beneficiază de un display IPS 4K UHD, de 27 inci, care acoperă spectrul sRGB în proporție de 100%, oferind un nivel uimitor al detaliilor și culori precise. Construit cu atenție la detalii, Designo MX27UC dispune de o construcție metalică, ultra-subțire, un stand inspirat de cadranul solar și finisaje pe auriu. Difuzoarele stereo de 3W, cu sunet Asus SonicMaster, încorporează tehnologia ICEpower de la Bang and Olufsen.

Cântărind numai 800g și având o grosime de 8mm, Asus ZenScreen MB16AC cu diagonala de 15.6 inci este cel mai ușor și mai subțire monitor Full HD din lume. Rama de 6.5mm este cu 60% mai subțire decât cea prezentă pe generația precedentă, oferind o suprafață mai mare, fără să compromită stilul. ZenScreen MB16AC dispune de un port hibrid USB-C prin care se face transmisia video și alimentarea. Monitorul este compatibil cu orice laptop cu port USB-C sau USB Type-A. ZenScreen MB16AC vine cu o husă pliabilă, subțire de 1mm, care nu numai că oferă protecție dar poate fi transformată într-un stand orizontal sau vertical.

Construit pentru a oferi un design plăcut și un sunet pe măsură, Asus Vivo AiO V221 este cel mai subțire PC all-in-one Vivo AiO, având o grosime de numai 47.5mm. Sistemul de sunet Asus SonicMaster Premium dispune de difuzoare stereo mari, montate frontal, ce au în spate o tehnologie de amplificare, care dublează volumul audio comparativ cu un amplificator normal atașat acelorași difuzoare.

ROG XG Station 2 este un dock ce transformă un laptop cu Thunderbolt 3 într-un sistem puternic prin creșterea performanțelor grafice de până la 10 ori. O sursă de alimentare internă 80PLUS Gold de 600W suportă cele mai noi plăci grafice NVIDIA GeForce GTX și AMD Radeon. ROG XG Station 2 este ușor de conectat și poate fi inserat fără restartarea laptopului. Acesta include patru porturi USB 3.0 și unul gigabit LAN pentru extinderea conectivității.

Monitorul de gaming ROG Swift PG258Q, cu diagonala de 24.5 inci, dispune de un panou cu rezoluția Full HD, cu o rată nativă de refresh de 240Hz. ROG Swift PG258Q are un timp de răspuns de 1ms de la gri la gri și încorporează tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru a elimina latențele și ruperea cadrelor. Finisajele exterioare în schemele de culori Armor Titanium și Plasma Copper, împreună cu efectele luminoase ROG completează ambianța celor mai cunoscute jocuri. Funcțiile Asus GamePlus oferă îmbunătățiri în jocuri, cum ar fi reticulul pentru urmărirea țintei, cronometrul și viteza cadrelor pe secundă.

ROG GT51 este un sistem de gaming motorizat de cea de a șasea generație de procesoare Intel Core i7-6700K și de plăcile video NVIDIA GeForce GTX 1080, montate în SLI, pentru obținerea unor efect vizuale uimitoare la rezoluție 4K. Supratactarea procesorului (până la 4.6GHz) și a plăcii de bază, poate fi realizată printr-un singur click, fără repornirea sistemului.

ROG G20 este un PC de gaming echipat cu a șasea generație de procesoare Intel Core i7 și cele mai noi plăci NVIDIA GeForce GTX 1080. Sistemul este completat de SSD-ul M.2 PCI Express Gen 3 x4 și de porturile USB 3.1. Utilizatorii care doresc înregistrarea, editarea și partajarea gameplay-ului pe rețelele sociale pot regăsi aplicația exclusivă Asus Aegis II cu GameAlive.