06 oct. 2016 | 18:01

Kodak ar vrea să lanseze un nou telefon pe piață

ACTUALITATE
Kodak ar vrea să lanseze un nou telefon pe piață

Americanii de la Kodak ar vrea să lanseze un nou telefon în viitorul apropiat.

Kodak a lansat primul său telefon la începutul anului trecut. Ce-i drept, acesta nu a fost produs de companie, ci de un partener numit Bullit Group, care este cunoscut pentru telefoanele Caterpillar rezistente la apă și șoc. Kodak Phone nu s-a bucurat de un succes remarcabil pe piață, iar unul dintre motive au fost specificațiile relativ slabe, care nu i-au permis decât să fie încadrat în categoria mid-range.

După cum scriu și cei de la Phonearena, Kodak nu a fost descurajată și ar avea de gând să-și încerce din nou norocul pe piață dispozitivelor mobile. Compania și-a anunțat recent intențiile prin intermediul unui teaser pe rețeaua socială Twitter. Este vorba, mai exact, despre o imagine cu marginea unui telefon, pe care este montat butonul de pornire al terminalului. Însă imaginea nu oferă, din păcate, mai multe indicii.

Nu știm exact dacă acest terminal va fi fabricat tot de către cei de la Bullit, însă, cel mai probabil, vom afla mai multe informații în data de 20 octombrie, atunci când americanii vor să lanseze în mod oficial nou telefon. Primul telefon avea un ecran HD de 5 inci care ascundea sub el un procesor MediaTek 6592 octa-core , 1GB RAM și 8GB spațiu de stocare intern, cărora li se puteau adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD, iar sistemul de operare rulat era Android KitKat.

Kodak a lansat de curând o cameră capabilă de captură la 360 de grade, numită 4KVR360. Creierul noii camere de acțiune de la Kodak este un senzor generos de 20 megapixeli conectat la două seturi de lentile cu unghiuri largi de vizibilitate montate de o parte și de alta de camerei. Astfel, în momentul în care ați declanșat captura, veți genera conținut VR gata să fie postat pe YouTube sau să fie experimentat cu GearVR, Oculus Rift, HTC Vive și nu numai.