03 feb. 2016 | 13:36

Jocul care ar putea readuce shooter-ele axate pe Al Doilea Război Mondial în prim plan

Gaming
Jocul care ar putea readuce shooter-ele axate pe Al Doilea Război Mondial în prim plan

Shooter-ele care au ca temă cel de-Al Doilea Război Mondial nu mai sunt la modă, însă o echipă de dezvoltatori vrea să le readucă în atenția publicului.

Probabil că ultimul shooter bun concentrat pe acțiunea din Al Doilea Război Mondial pe care l-am jucat a fost Call of Duty: World at War. Grație gameplay-ului reușit și campaniei single-player extrem de bine construite, acesta rămâne și în ziua de azi printre cele mai jucate titluri ale francizei Call of Duty. Însă în ultimii ani, jocurile axate pe cea mai mare conflagrație din istorie au ieșit din atenția publică. În schimb, cele mai cunoscute companii au ales să se concentreze asupra prezentului și viitorului.

[related]

Acum, un producător britanic vrea să relanseze shooter-ele axate pe perioada 1939-1945, prin lansarea unui nou titlu, denumit Battalion 1944. Înainte de toate, vă sfătuim să vizionați videoclipul de mai sus. Deși se află într-un stadiu incipient, jocul deja beneficiază de o grafică foarte bună. Printre hărțile pe care dezvoltatorii le vor include se numără Carentan, Bastogne și Pădurea Hurtgen, toate acestea reprezentând scenele unor bătălii importante din timpul războiului.

”Nu va fi grinding, nu vor fi exosuit-uri”, au declarat cei responsabili de crearea jocului, făcând aluzie, în mod evident, la Call of Duty. Battalion 1944 este subiectul unei campanii pe Kickstarter. Cu 29 de zile înainte de sfârșitul campaniei, acesta a reușit să strângă deja peste 44.000 de lire.