16 iun. 2016 | 14:24

Jocul ascuns în Facebook ar putea fi cea mai nouă dependență a ta

Gaming
Jocul ascuns în Facebook ar putea fi cea mai nouă dependență a ta

Cu ocazia turneului final Euro 2016, cei de la Facebook au inclus un nou joc în aplicația Messenger.

Campionatul European nu putea fi ignorat de către una dintre cele mai mari companii din lume. În trecut, Facebook a mai inclus jocuri de succes în Messenger, iar Euro 2016 a fost o ocazie pentru rețeaua socială de a-și surprinde din nou utilizatorii. Desigur, nu vorbim aici despre un joc de fotbal propriu-zis, întrucât așa ceva era destul de greu de inclus într-o aplicație precum Messenger.

Însă asta nu înseamnă că noul feature din Messenger nu poate produce dependență în rândul utilizatorilor. Astfel, ceea ce trebuie să faceți este să jonglați cu o minge de fotbal pentru a obține un scor cât mai bun. Inițial, mingea este situată în partea de jos a ecranului. După ce plasați degetul pe ea, mingea va sări, iar din acel moment, trebuie să o țineți în aer cât mai mai mult prin apăsări exacte pe ecran.

În cazul în care efectuați o greșeală, mingea va cădea, iar rezultatul va fi resetat. Din câte îmi pot da seama, este relativ greu să nimeriți centrul mingii cât timp se află în aer, astfel că v-aș sfătui să vă concentrați pe partea ei inferioară. Nu am fost niciodată prea bun la jongleriile cu mingea, dar cred că acest nou joc îmi dă, în sfârșit, o șansă. Pentru moment, cel mai bun scor pe care am reușit să-l înregistrez a fost 14. Jocul poate fi pornit prin intermediul emoticonului care prezintă o minge de fotbal. Îl trimiteți unui prieten și apoi apăsați pe el.

După cum am spus, Facebook a mai lansat în trecut jocuri de succes. Milioane de persoane au încercat baschetul de pe Facebook Messenger, pornind nu mai puțin de 300 de milioane de sesiuni în primele zile. Iar numărul acestora a crescut în continuu o perioadă. Pentru a putea intra în joc, nu va trebui decât să intri în aplicație și să trimiți emoticonul cu o minge de baschet unui prieten.