iPhone 7 și Google Pixel, trântite de la 300 metri înălțime

Telefoanele de top de la ora actuală au fost supuse unui test cât se poate de agresiv. În iPhone 7 versus Google Pixel, vedeți telefoanele trântite de la 300 de metri.

Cel mai nou iPhone a fost lansat cu câteva luni înaintea primului telefon creat de Google, dar asta nu înseamnă că cele două gadgeturi nu sunt într-o competiție directă. Gadgeturile de mai sus se adresează în aceeași măsură utilizatorilor cu bugete generoase care nu se feresc să facă o investiție generoasă într-un smartphone de top.

Deoarece unii utilizatori iau decizia achiziției pornind de la nivelul de anduranță al terminalelor, în clipul de mai sus – iPhone 7 versus Google Pixel, puteți vedea care dintre cele două este mai rezistent. În privința specificațiilor, amândouă vin cu anumit nivel de anduranță la apă, dar acela este mai puțin relevant în momentul în care le dai de pământ. În definitiv, prea puține smartphone-uri lansate în ultimii ani fac față contactului cu podeaua și, cu siguranță, nu au această abilitate de la aproximativ 300 de metri altitudine.

În clipul celor de la UnlockRiver.com, vedem un iPhone 7 versus Google Pixel aruncate de la 1000 de picioare. În unități de măsură metrice, respectiva valoare este de aproximativ 300 de metri. Pentru că nu se aștepta nimeni ca un telefon fără o super carcasă să reziste unui șoc de asemenea proporții, întrebarea pusă de acest clip este care arată mai rău în urma experienței, până la nivelul de a mai putea fi identificat.

În altă ordine de idei, clipul este unul destul de impresionant. Nu prea vedem experimente de anduranță realizate folosind drone. Pentru a ridica telefoanele la 300 de metri, acestea au fost agățate de o dronă, după care au fost date de pământ. La final, puteți vedea că ambele aparate au fost ruinate, dar Google Pixel parcă arată un pic mai bine, probabil din cauza modului în care a intrat în contact cu solul.

14:45 01.12.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video