07 mart. 2016 | 14:33

Idei de cadouri pentru 8 martie: „gadget-uri” pentru iubita și mama ta

FEATURE
Idei de cadouri pentru 8 martie:

Mâine e 8 martie, ziua aceea în care ar fi drăguț din partea noastră să ne arătăm aprecierea față de femeile din viețile noastre. Dacă încă nu te-ai ocupat de asta, noi îți dăm câteva idei de cadouri de 8 martie, ideale pentru femeile îndrăgostite de tehnologie și, ei bine, de dispozitive care le fac viețile mai ușoare.

Idei de cadouri pentru 8 martie – gadgeturi pentru mama ta – Utok Q50

Dacă mama ta ar vrea un smartphone, dar nu are neapărat nevoie de unul foarte scump și sofisticat, acest telefon reprezintă o alegere foarte bună. Are un ecran de 5 inci care suportă o rezoluție de 960 x 540 de pixeli, un procesor quad-core MT6582M de 1,3GHz, 8GB pentru stocarea datelor și 1GB RAM. Bateria are o capacitate de 2.000 mAh, iar senzorii foto de pe față și de pe spate sunt de 8 și, respectiv, 2 megapixeli. Telefonul poate fi cumpărat la ofertă de AICI.

Idei de cadouri pentru 8 martie

Idei de cadouri pentru 8 martie – Utok Hello 7Q LTE

Dacă mama ta își dorea o tabletă, îți propunem una cât se poate de convenabilă. UTOK Hello 7Q LTE este o tabletă ce dispune de un ecran IPS, cu o diagonală de 7 inch și rezoluție 1024×600 pixeli, procesor quad core 64-bit, cu frecvență de 1 GHz, 1 GB RAM și 8GB memorie internă, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB. Versatilitatea tabletei UTOK Hello 7Q LTE este sporita de tehnologia Dual SIM si de includerea functiilor de localizare prin intermediul GPS. În cazul în care dorești să o achiziționezi, tableta se găsește la ofertă AICI.

Idei de cadouri pentru 8 martie

Idei de cadouri pentru 8 martie – storcător de fructe și legume Philips

Știm că nimeni nu gătește mai bine decât mama ta. Evident, nu ar fi rău să îi dai o mână de ajutor în bucătărie, dar dacă nu te încumeți la gătit, îi poți oferi un roboțel de bucătărie de la Philips. Este foarte ușor de folosit și curățat și o să îi ușureze treburile zilnice, fără îndoială. Îl poți cumpăra la oferta eMAG de AICI.

Idei de cadouri pentru 8 martie - Philips Viva

Idei de cadouri pentru 8 martie – brățara de fitness Vivofit Garmin

Oricine ar trebui să aibă o brățară de fitness. Vivofit Garmin e una dintre cele mai bune și accesibile ca preț. Monitorizează caloriile arse, pulsul, calitatea somnului, are o autonomie de peste un an și este rezistentă la apă. O poți cumpăra de AICI.

Idei de cadouri pentru 8 martie - Vivofit Garmin

Idei de cadouri pentru 8 martie – Senzor Parrot Flower Power

Dacă mama ta iubește florile, dispozitivul Parrot Flower Power ar fi o idee excelentă de cadou. Scopul său este de a monitoriza și analiza cei mai importanți parametri pentru sănătatea plantelor: lumina, temperatura, fertilitate și umiditate. De fiecare dată când senzorul Flower Power detectează o problemă, va trimite o notificare la smartphone-ul sau tableta conectată. Conectarea dintre smartphone și Flower Power se realizează prin funcția Bluetooth. Îl găsești AICI la preț redus.

Senzor Parrot Flower Power

Idei de cadouri pentru 8 martie – gadgeturi pentru prietena ta – Ceas Withings Activite

În caz că prietena ta îți dorește un ceas girly, care să facă lucruri semi-inteligente, cei de la Withings îl au pe cel perfect: Activite POP. Monitorizează activitatea fizică, somnul, funcțiile vitale, și chiar dacă nu are touchscreen și nu e foarte pretențios, e o idee bună de cadou. Îl găsești la preț redus AICI.

Ceas Activite-reduceri emag

Idei de cadouri pentru 8 martie – Ochelari Samsung Gear VR

Dacă iubita ta este pasionată de noile tehnologii și în special de realitatea virtuală, Samsung Gear VR ar face-o, cu siguranță, foarte fericită. Ochelarii sunt disponibili cu toate telefoanele Samsung care succed generația Samsung Galaxy Note 5. Tot ce ai de făcut e să pui telefonul în partea frontală a dispozitivului și să experimentezi o realitate ceva mai interesantă decât cea cu care ești obișnuit. Găsești dispozitivul redus AICI.

Samsung Gear VR

Idei de cadouri pentru 8 martie – kitul de lentile foto 3 în 1

Filmatul pe telefon e bun, dar poate fi și mai bun. Fie că prietena ta e cu adevărat pasionată de fotografie sau pur și simplu amatoare, îi poți oferi kitul de lentile foto 3 in 1 A+ macro, wide și angleAcest kit vine cu trei lentile separate pentru telefonul tău (preferabil iPhone), sunt construite din aluminiu, sticlă optică multi-coated împreună cu un sistem ingenios de prindere de carcasa mobilulului. Îl găsești AICI.

Kit foto - idei de cadouri pentru 8 martie

Idei de cadouri pentru 8 martie – eBook Reader Kindle

Dacă prietena ta e pasionată de citit, cu siguranță un eBook ar face-o fericită. Un avantaj, dincolo de economisirea banilor dați pe cărți și a spațiului, ar fi faptul că nu îi vor obosi ochii, pentru că luminozitatea nu e crescută peste limită. În plus, e mic, ușor, și încape în orice geantă. Îl poți cumpăra la reducere de AICI.

Idei de cadouri pentru 8 martie - Kindle

Idei de cadouri pentru 8 martie – carcasa cu încărcare Mophie Juice Pack

Dacă bateria e o problemă pentru prietena ta (și probabil că e), o posibilă soluție ar fi carcasa Mophie Juice Pack pentru iPhone 6 Plus. Aceasta vine cu o baterie în plus de 2.600 mAh și cântărește abia 110 grame în plus. Dacă crezi că noua husă o va atrage pe prietena ta, o poți cumpăra cu ocazia reducerilor eMAG de AICI.

Carcasa Mophie