Idei de cadouri pentru Ziua Copilului: gadgeturi ieftine și distractive

Idei de cadouri pentru Ziua Copilului: gadgeturi ieftine și distractive

Fie că ai copii sau încă ești tu însuți un copil (sau te simți ca unul), 1 iunie e o ocazie drăguță să faci cadouri. Contează mai puțin dacă sunt pentru alții sau pentru tine.

Pentru că mai ai puțin timp la dispoziție, noi ți-am mai pregătit o listă de idei de cadouri pentru Ziua Copilului. După cum am specificat și în articolele anterioare, nu încurajăm abuzul de tehnologie nici în cazul celor mici, nici în cazul celor mari. Recomandăm folosirea tuturor gadgeturilor cu măsură. Iar acum că am specificat asta, iată lista noastră de gadgeturi la ofertă:

Idei de cadouri pentru Ziua Copilului – Utok Explorer Waterproof

UTOK Explorer Waterproof este genul de gadget care demonstrează că un MP3 player încă poate fi util în această perioadă în care conținutul multimedia și-a făcut casă pe telefoanele inteligente. Înainte de orice, trebuie menționat că nu este un dispozitiv pentru toată lumea. MP3 player-ul este gândit special pentru persoanele care fac mult sport.

UTOK Explorer Waterproof este (după cum probabil v-ați dat seama deja) și rezistent la apă și vine cu un spațiu de stocare de 8GB. Cu toate că nu pare foarte mult, în cazul în care aveți smartphone-uri cu 32 sau 64GB spațiu de stocare, trebuie să știți că în cei 8GB ar încăpea peste 1.500 de melodii, așa că șansele de a vă plictisi de muzica din playlistul continuu sunt destul de mici. Poate fi cumpărat de AICI.

Cadouri de Ziua Copilului - Utok Explorer

Idei de cadouri pentru Ziua Copilului – Utok 1050Q

Dacă vrei o tabletă pentru cel mic, Utok 1050Q e o variantă bună și rezonabilă ca preț. Ecranul de 10,1 inci al acestei tablete suportă o rezoluție de 1.026 x 600 de pixeli și ascunde un procesor quad-core de 1,3GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor personale. Din fericire, veți avea parte și de un slot pentru carduri microSD, care va accepta modele de până la 32GB. Camera foto principală este de 2 megapixeli, cea secundară este de 0,3 megapixeli, iar bateria are o capacitate de stocare de 5.000 mAh. Tableta este disponibilă la ofertă AICI și e o idee bună de cadou de 1 iunie pentru un copil.

Idei de cadouri pentru Ziua Copilului – Pebble Time

Un copil nu are neapărat nevoie de un smartwatch, dar dacă ai acasă un adolescent pasionat de tehnologie, un ceas precum Pebble o să îl facă să se simtă precum un detectiv high-tech. În plus, este cu siguranță cel mai simpatic smartwatch pe care îl poți cumpăra. Poți citi un review ca la carte aici și dacă vrei să îl cumperi îl găsești AICI.

Pebble Time Round (5)

Idei de cadouri pentru Ziua Copilului – Jocuri pentru PC și nu numai

Pentru cei pasionați de gaming, cei de la eMAG au o mulțime de reduceri atrăgătoare la jocuri. De exemplu, Far Cry Primal poate fi cumpărat de AICI, iar pe restul le găsești AICI.

Idei de cadouri pentru Ziua Copilului – Căști Sport Beats

Știm că sportul merge mână în mână cu muzica antrenantă. În speranța că ai un copil activ din punctul ăsta de vedere, căștile Sport Beats ar fi o idee foarte simpatică de cadou de 1 iunie. Poți să le cumperi de AICI.

Idei de cadouri pentru ziua copilului - Casti Beats

Idei de cadouri pentru Ziua Copilului – Consola Xbox One + jocuri

Xbox One este a treia consolă de jocuri video produsă de Microsoft. Face parte din a opta generație de console și este permanent comparată cu PS4. Este un sistem multimedia, realizat nu numai pentru jocuri, dar și pentru a rula aplicații. Dacă vrei să îi faci copilului tău cel mai tare cadou de 1 iunie, vine și cu un set de jocuri foarte tari la pachet. Găsești oferta AICI.

Idei de cadouri pentru ziua copilului - Xbox One

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: