HP prezintă în România gama de echipamente pentru gaming OMEN

HP prezintă în România gama de echipamente pentru gaming OMEN

Acum o lună, vă vorbeam despre noua gamă OMEN a HP, destinată gamerilor înrăiți. Vestea bună e că este disponibilă și în România.

Dispozitivele de gaming OMEN by HP au plăci grafice de ultima generaţie NVIDIA® GeForce® GTX 1060, 1070 și 1080, a 6-a generaţie de procesoare Intel® Core™ şi un control al temperaturii interne superior, care le oferă gamerilor posibilitatea să îşi păstreze PC-ul la o temperatură optimă şi să se bucure de cea mai ridicată performanţă posibilă şi de întregul potenţial al hardware-ului.

Managementul termic revoluţionar constă în proiectarea a trei camere interne distincte, care separă componentele şi optimizează temperatura cu sisteme de răcire dedicate în fiecare cameră. De asemenea, desktopul OMEN X permite adăugarea unui sistem de răcire pentru până la trei coolere cu lichid de 120 mm, cu guri de aerisire montate în partea superioară şi un suport care ridică carcasa de pe sol pentru a pătrunde mai mult aer rece, oferind ventilaţie completă.

omen-hp

Cel mai interesant produs din noua gamă OMEN este, atât vizual, cât și ca performanțe, sistemul desktop pentru gaming HP OMEN X, care este pregătit și pentru sistemele de realitate virtuală. OMEN X  poate accepta până la două plăci video, pentru a creşte performanţa oricărui joc. A 6-a generaţie de procesoare Intel Core i5/i7 cu posibilitate de overclocking, împreună cu chipsetul grafic VR-Ready integrat vor permite o experienţă perfectă de Realitate Virtuală (VR) şi o imagine 4K captivantă pentru cele mai solicitante jocuri de categorie AAA.

omen-hp-3

Cel mai nou laptop OMEN, cu diagonala de 17,3 inch (43,9 cm), este proiectat complet respectând performanţele cerute de gameri. Este unul dintre cele mai performante laptopuri de gaming de pe piaţă şi include cel mai nou chipset grafic GeForce GTX, fiind foarte uşor de transportat, cu dimensiuni de doar 32,9 mm grosime şi o greutate de 3,2 kg.

De asemenea, HP a început să colaboreze cu SteelSeries pentru introducerea unei linii de accesorii: căştile OMEN cu SteelSeries; tastatura OMEN cu SteelSeries, care permite personalizarea cu peste 16,8 milioane de culori, pentru a crea un model unic, şi schimbarea acestora în funcţie de acţiunile din gameplay; mouse-ul OMEN cu SteelSeries. Mai multe informații găsești aici, iar produsele sunt disponibile pe site-ul HP.

Citește și: