09 sept. 2016 | 15:58

Glume pe seama fanilor Apple: posesori de iPhone 6S, păcăliți că telefoanele lor vechi sunt iPhone 7

ACTUALITATE
Glume pe seama fanilor Apple: posesori de iPhone 6S, păcăliți că telefoanele lor vechi sunt iPhone 7

Dacă nu ai râs pe ziua de azi, am venit să salvăm situația cu clipul de mai sus, care ne arată că nici măcar în America nu umblă pe stradă câini cu iPhone 7 în coadă.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus au avut fastuoasa lansare zilele trecute, dar vor ajunge în magazinele din America abia pe 16 septembrie. Problema cea mai mare în clipul de mai sus nu ar fi faptul că există pământeni care au impresia că telefonul e deja la dispoziția lor. În mod logic, faptul că ești posesor de iPhone nu vine la pachet cu un contract care stipulează că trebuie să fii în permanență la curent cu toate detaliile din universul iOS.

Problema ar fi că „victimele” farsei au fost făcute să creadă că propriile iPhone 6s sunt iPhone 7. Tot ce au avut de făcut reporterii a fost să le ceară telefoanele pentru a face un transfer ipotetic de date între ele și iPhone-urile 7 pe care ar fi urmat să le testeze. Apoi, le-au șters ecranele, le-au pus o altă carcasă și le-au returnat posesorilor, pretinzând că le-au pus în palme palme fabuloasele iPhone 7.

După cum vei vedea și în clip, unii dintre ei au apreciat faptul că iPhone 7 e mai subțire și mai ușor decât vechiul iPhone 6s. Ceea ce nu e fals, cu un mic detaliu: în mâinile lor se afla tot un iPhone 6s. Și nu orice iPhone 6s, ci cel pe care îl folosesc zilnic. Dispozitivul care îi însoțește la orice pas.

Mai mult decât atât, reporterii le-au mai făcut o propunere, cel puțin la fel de hilară în raport cu absurditatea situației. Pentru că Apple e brusc o companie foarte mărinimoasă, are o ofertă exclusivă: ca să primești un iPhone 7, nu trebuie decât să renunți la vechiul iPhone 6s și să completezi cu 50 de dolari. Exact, oamenii din clip au fost dispuși să dea 50 de dolari pe propriile telefoane, învelite într-o altă carcasă. Bonus: pentru 50 de dolari, revine mufa pentru căști.