Reduceri eMAG: gadgeturi pentru vacanță pe care să le strecori în bagaj

Reduceri eMAG: gadgeturi pentru vacanță pe care să le strecori în bagaj
13:56 30.06.2016

Sperăm că îți planifici un concediu în curând, indiferent dacă alegi muntele sau marea. Pentru că știm că nu ești dispus să stai chiar foarte departe de tehnologie pe toată durata vacanței, noi îți recomandăm câteva gadgeturi pe care să le iei cu tine, pe care le găsești la reduceri eMAG.

Reduceri eMAG la gadgeturi pentru vacanță – boxa portabilă Philips

Pe lângă faptul că e foarte simpatică, această boxă portabilă poate fi conectată la orice dispozitiv și strecurată într-un bagaj fără prea mari bătăi de cap. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să vă bucurați de muzică proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate și căutarea incomodă a unei prize electrice. O poți cumpăra de AICI.

Gadgeturi pentru vacanta - boxa portabila

Reduceri eMAG la gadgeturi pentru vacanță – acumulator extern Asus ZenPower

Știm că mergi în vacanță pentru a te relaxa, nu pentru a sta cu nasul în telefon. Totuși, probabil că, la un moment dat, vei avea nevoie de el, iar dacă nu ai o priză prin preajmă, e bine să ai un acumulator extern. Noi ți-l propunem pe cel de la Asus, care, pe lângă faptul că arată foarte bine, e și foarte rezistent. Îl poți cumpăra de AICI.

Reduceri eMAG la gadgeturi pentru vacanță – set lentile

Dacă ești pasionat de fotografie, dar nu îți place să cari întotdeauna aparatul foto după tine, avem o propunere. Această lentilă 3 în 1 cu clemă universală este un dispozitiv care se montează pe orice telefon inteligent. Lentilele sunt de trei feluri: super-wide, fish-eye și macro. Astfel, poți face fotografii interesante fără să te străduiești prea tare. Poți să cumperi setul de AICI.

Reduceri eMAG la gadgeturi pentru vacanță – drona Husban

Niciun pasionat de tehnologie nu ar trebui să plece în vacanță fără o dronă. Hubsan X4 H107C+ deține o cameră HD 720P, cu un unghi mai larg, putând face poze sau filmulețe în timpul zborului. Înregistrea se face direct pe un card microSD, care se introduce în dronă. O mare noutate este modul de zbor cu altitudine automată care, practic, menține drona la o anumită altitudine fără să urce sau să coboare, făcând-o mult mai ușor de controlat, obținându-se astfel filmulețe mai stabile. Poți să o comanzi de AICI.

Reduceri eMAG - drona Husban

Reduceri eMAG la gadgeturi pentru vacanță – cameră video sport

Dacă vrei ceva care să se apropie de performanțele GoPro, fără să coste la fel de mult, o opțiune ar fi camera Sports Cam IMK- SJ7000. Este o cameră foto-video de dimensiuni foarte mici, special concepută pentru a surprinde toate momentele preferate. Are o carcasă rigidă și impermeabilă (până la 30 metri) și poate fi luată oriunde, la mare, la munte sau pe străzile orașului. Accesoriile disponibile îți permit să atașezi cameră pe bicicletă, pe casca de protecție, pe mașină și în mașină, pe placa de surf pentru a face clipuri Full HD. Camera are Wi-Fi încorporat și o poți conecta la smartphone pentru a edita și partaja fotografiile și clipurile tale preferate în timp real. O poți cumpăra cu ocazia reducerilor eMAG de AICI.

Reduceri eMAG la gadgeturi pentru vacanță – eBook Reader

Și noi preferăm cărțile în format fizic, dar ocupă prea mult loc în bagaj, așa că dacă nu vrei să îți abandonezi spiritul de șoricel de bibliotecă, o variantă ar fi un Kindle. E comod, prietenos, experiența de citire se apropie de cea pe care ai avea-o cu o carte și în plus, e la preț redus. Poți cumpăra eBook-ul de AICI.

Reduceri eMAG Kindle Paperwhite

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI