FIFA 17 Demo va fi lansat la mijlocul lui septembrie

FIFA 17 Demo va fi lansat la mijlocul lui septembrie

Demo-ul pentru FIFA 17 va fi lansat cu două săptămâni înainte de debutul oficial al jocului.

După cum probabil știți deja, noul FIFA 17 va debuta în mod oficial pe piață în data de 27 septembrie. Printre altele, jocul va introduce un nou mod, numit ”The Journey”, în care utilizatorii vor putea intra în pielea lui Alex Hunter, una dintre marile speranțe ale fotbalului din Anglia. Însă dacă vă numărați printre cei care nu pot aștepta până atunci și vor să încerce jocul cât mai devreme posibil, atunci probabil că veți fi bucuroși să aflați că demo-ul pentru FIFA 17 va fi disponibil în curând.

Mai exact, după cum menționează și cei de la Slashgear, acesta va ajunge pe piață în data de 14 septembrie, cu două săptămâni înainte ca FIFA 17 să fie lansat. Nu mai puțin de 12 echipe vor fi accesibil în acest demo: Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders, Bayern München, Tigres U.A.N.L. și Gamba Osaka.

Demo-ul va include și o parte din modul Journey, în care Alex Hunter va juca pentru Manchester United și în care utilizatorii vor avea parte de opțiuni limitate. Deși demo-ul va fi disponibil atât pe PS4, Xbox One și PC, cât și pe Xbox 360 și PS3, cei care dețin console din vechea generația nu se vor putea bucura de noul mod Journey. EA a menționat că vor livra odată cu demo-ul și patru noi Skill Games (sesiuni de antrenament pe care jucătorii le pot accesa în timp ce o partidă se încarcă).

Cât despre stadioanele disponibile în demo, nu ar trebui să vă faceți mari speranțe, EA incluzând de această dată doar trei. Astfel, până la lansarea oficială a următorului FIFA, veți putea juca doar pe CenturyLink Field (stadionul celor de la Seattle Sounders), Stamford Bridge (Chelsea) și Suita City Football Stadium (Gamba Osaka).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: