Facebook Messenger este compatibil cu Android Auto

Facebook Messenger este compatibil cu Android Auto

Aplicația de mesagerie a celor de la Facebook este compatibilă acum cu Android Auto.

Google a publicat de curând un update important pentru aplicația Android Auto, iar în aceste condiții, cei de la Facebook au actualizat Messenger. După cum scriu și cei de la TechCrunch, serviciul de mesagerie al rețelei sociale este acum compatibil cu Android Auto, ceea ce înseamnă că utilizatorii acestuia vor putea vedea mesajele primite de la prieteni și le vor putea răspunde, prin intermediul comenzilor vocale.

După cum probabil știți deja, există deja un număr de aplicații integrate cu Android Auto, printre care se numără Spotify, Pandora, Google Maps, Hangouts, Skype și WhatsApp. Iar standardul creat de Google le permite oamenilor să acceseze informații utile și să folosească servicii de navigație sau de mesagerie. Pentru a utiliza Messenger este necesar ca aplicația să fie instalată pe telefon, moment în care clienții vor putea asculta mesajele și vor putea redacta altele.

Rețeaua socială a menționat că va exista un buton special pentru ascultarea textelor. Un alt feature foarte util va fi un buton special, pe care oamenii îl pot apăsa pentru a trimite rapid un mesaj prin care îi informați pe ceilalți că vă aflați la volan și că nu puteți răspunde.

Noul update Android Auto nu este restricționat la ultimele versiuni de Android. Orice posesor de smartphone sau tabletă cu Android 5.0 Lollipop sau mai nou se poate bucura de noua interfață pentru a iniția semnificativ mai ușor un apel telefonic, pentru a obține informații din trafic sau cu scopul de a-și utiliza smartphone-ul pentru navigație. Muzica preferată va fi tot la o atingere distanță, fără a vă distrage prea mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: