11 dec. 2016 | 10:33

Facebook ar putea transforma comentariile în ferestre de chat

ACTUALITATE
Facebook ar putea transforma comentariile în ferestre de chat

Rețeaua socială ar putea schimba în curând modul în care afișează comentariile pe site-ul său.

Cel mai probabil, oricine folosește Facebook în ziua de azi este la curent cu modul în care rețeaua socială afișează comentariile. În cazul oricărei distribuiri de conținut, sunt afișate comentariile și cel mai popular răspuns pentru fiecare dintre acestea. Toate celelalte răspunsuri sunt ascunse și trebuie deschise manual, de către fiecare utilizator. În cazul în care este vorba despre zeci de comentarii, navigarea poate fi o experiență extrem de neplăcută. Însă, după cum scriu cei de la Android Headlines, acest lucru ar putea să se schimbe în viitorul apropiat.

Conform celor mai noi informații, Facebook testează o nouă modalitate prin care oamenii pot viziona comentariile. Mai exact, ar fi vorba despre un feature prin intermediul căruia comentariile pentru diverse postări ar fi prezentate în ferestre pentru chiar. Noul element a fost observat pentru prima oară în urmă cu câteva zile, iar utilizatorul care a atras atenția asupra acesteia ar fi trimis un screenshot către cei de la TechCrunch.

Facebook

Publicația respectivă i-ar fi contactat pe cei de la Facebook, care au oferit un răspuns cu privire la acest subiect. Astfel, se pare că un număr mare de oameni au cerut de curând o soluție prin care să poată participa la discuțiile din cadrul anumitor postări, fără a fi nevoiți să părăsească news feed-ul, să navigheze printr-un număr foarte mare de comentarii și să facă click pe o notificare în fiecare situație în care o persoană îi menționează într-un comentariu.

Feature-ul testat de Facebook deschide o fereastră asemănătoare celor pentru chat atunci când utilizatorul este menționat într-o discuție sau atunci când cineva răspunde unui comentariu oferit de acesta. Desigur, există opțiunea de a dezactiva aceste lucruri. În mod interesant, soluția ar fi compatibilă chiar și cu Facebook Messenger, ceea ce înseamnă că utilizatorii ar putea răspunde unui comentariu fără a părăsi aplicația pentru mesagerie. Pentru moment, feature-ul se află în faza de testare. În cazul în care va avea succes, ar putea fi implementat la nivel global.