Fă-ți upgrade la un laptop de gaming mai rapid și fii de neînvins

Fă-ți upgrade la un laptop de gaming mai rapid și fii de neînvins

Conservatorii susțin că ai nevoie de un desktop PC pentru a fi gamer adevărat, mai ales dacă ești fan al graficii împinsă dincolo de capacitățile unui telefon mobil sau ale unei simple console.

În această privință, desktopul de gaming este încă rege, mai ales atunci când vine vorba de componentele și de puterea necesare pentru a reda fără probleme, spre exemplu, jocuri în 4K. Uneori vrei un dispozitiv care să-ți ofere mobilitate în casă sau până la prietenii tăi. Dacă asta îți dorești, atunci ai nevoie de un laptop puternic de gaming.

Echipate cu procesoare puternice Intel Core i7, laptopurile pot efectua cu ușurință o serie de sarcini solicitante, de la cele mai noi jocuri video la modelarea 3D. Cu ajutorul tehnologiei Intel, jocurile, aplicațiile și conținutul multimedia pot rula la eficiență maximă simultan, aducând multitasking-ul la un nou nivel. Caracteristicile suplimentare după care te poți ghida includ ecrane cu rezoluție înaltă și capacități ridicate de până la 1TB sau mai mult.

Cele mai elegante modele de ultraportabile de gaming au dat naștere la noi modele de sisteme, care pun performanța din gaming într-un design portabil cu autonomie ridicată, nemaivăzute până acum la această categorie. Laptopurile de gaming sunt subțiri, rafinate și atractive. Tastaturile sunt iluminate cu o gamă bogată de culori, ceea ce face ca gamingul pe timp de noapte să fie la fel de distractiv.

Ești în căutarea unui laptop de gaming? Iată mai jos câteva recomandari Pentru mai multe modele de laptopuri de gaming, consultă oferta disponibilă la eMag.

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK cu procesor Intel Core i7 livrează tot ce îți trebuie pentru o experiență mobilă și intensă de gaming. Cu o placă grafică dedicată, ecran HD și mobilitate maximă, niciodată nu a fost atât de ușor să iți iei doza de gaming când ești în mișcare.

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK

Pentru performanță maximă în jocuri, design atent conceput, imagini clare și actualizări instantanee, laptopul ASUS ROG GL552VX-CN059D este gata de acțiune. Caracteristicile lui speciale sunt touchpad-ul cu control multi-touch, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor și Intel Wireless Display.

ASUS ROG GL552VX-CN059D

Laptopul Acer Aspire V5-591G-73UT cu procesor Intel Core i7 combină o putere impresionantă cu modele elegante cu nano-imprimeuri. Înviorează divertismentul cu un afișaj Full HD și sunet Dolby Digital Plus Home Theater. Plăcile grafice ultramoderne Intel® și opțiunile ample de stocare permit modelului Aspire V 15 să strălucească în orice situație.

Acer Aspire V5-591G-73UT

ASUS X550JX-XX130D este un laptop ce se adresează persoanelor ce urmăresc performanța cât mai mare la un preț decent, dar în același timp pun accentul și pe fiabilitate sau aspect. Acest model se bucură de Intel Core i7, unul dintre cele mai performante procesoare construite pentru dispozitive portabile.

ASUS X550JX-XX130D

Pentru mai multe modele de laptopuri de gaming, consultă oferta disponibilă la eMag.