eMAG: reducerile de primăvară de care să profiți

eMAG: reducerile de primăvară de care să profiți

Primăvara se apropie și odată cu aceasta vin și o serie de reduceri atractive la eMAG. În caz că ai vrea să îți ”dezgheți” apetitul pentru niște gadget-uri noi, sau pur și simplu vrei să faci niște cumpărături, noile reduceri de primăvară la eMAG sunt aici special pentru tine.

Cel mai mare retailer din țară s-a pregătit să continue oferta de reduceri de primăvară și după seria dedicată aniversărilor de 1 și 8 martie. Cu ocazia aceasta te poți bucura de noi produse excelente, care să meargă mână în mână cu vremea frumoasă de afară. Cum altfel te-ai putea bucura de proaspetele flori de cireș dacă nu le-ai face o poză cu aparatul de fotografiat al unui Samsung Galaxy S6, de exemplu? Așadar, iată ce îți propunem noi la Playtech cu ocazia noilor reduceri de primăvară la eMAG:

eMAG – reducerile de primăvară de care să profiți – Samsung GALAXY S6

Cum spuneam mai sus, dacă ești pasionat de fotografie și îți dorești și un telefon excelent, merită să investești într-un Samsung Galaxy S6. Aparatul are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Camera foto este absolut senzațională, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere cu ocazia campaniei Primăvara Reducerilor de AICI.

eMAG: reducerile de primăvară de care să profiți Samsung Galaxy S6

eMAG – reducerile de primăvară de care să profiți -Lenovo IdeaPad 100-15

Venirea primăverii înseamnă și plimbări mai dese. Când vezi că soarele a ieșit pe cer, de ce să stai în casă sau la birou și să nu ieși în cel mai apropiat parc cu un laptop în brațe. Treaba făcută în lumina caldă a soarelul parcă pare mai veselă. În acest sens, noul Lenovo IdeaPad 100-15 este tot ce ai nevoie. Dispozitivul vine cu un Intel Core i3 la 2.00 GHz, 4GB RAM, un SSD de 128GB, placă grafică Intel HD Graphics și chiar și un Windows 10 preinstalat. Dacă mobilitatea și performanța sunt esențiale pentru tine, acest aparat te va servi în mod ideal. Cu o autonomie a bateriei de 3 ore, aproape că vei uita să mai intri înapoi în casă, lăsându-te îmbătat de aerul proaspăt al primăverii. Dacă acest aparat ți-a atras atenția, poți vedea ai mai multe detalii AICI.

eMAG: reducerile de primăvară de care să profiți Lenovo IdeaPad 100-15

eMAG – reducerile de primăvară de care să profiți – LG Game TV

Dacă ești deștept, acestea sunt reducerile de primăvară de care să profiți. Dacă s-a întâmplat să pierzi ocazia reducerilor de 8 martie, sau oricare altele din acest an, acum ai ocazia să îți cumperi televizorul mult dorit. Noi la Playtech îți recomandăm aparatul LED LG Game TV 43LF510V. Televizorul acesta face parte din gama 2015, are o diagonală de 109 centimetri și suportă o rezoluție Full HD. De asemenea, din punct de vedere al conectivității, veți avea acces la un port USB și unul HDMI. În cazul în care te interesează acest dispozitiv, îl găsești la ofertă printre numeroasele reduceri eMAG AICI.

eMAG: reducerile de primăvară de care să profiți LG Game TV

eMAG – reducerile de primăvară de care să profiți – FitBit Charge HR

Cum venitul primăverii înseamnă mai mult jogging sau exerciții fizice în aer liber, o brățară pentru monitorizarea activității ar fi o idee excelentă. FitBit Charge HR îți va oferi aproape orice fel de informație, de la numărul de pași efectuați, la caloriile arse și treptele urcate pe parcursul zilei. FitBit Charge HR este unul dintre cele mai bune cadouri de 8 martie și se găsește la un preț bun AICI.

FitBit Charge reduceri eMAG Primăvara Reducerilor

 

eMAG – reducerile de primăvară de care să profiți – Apple iPad Air 2

Făcând parte din seria de gadget-uri perfecte pentru o plimbare, faimoasa tabletă de la Apple oferă eleganță, stil și performanță într-un singur pachet. Pad Air 2 are numai 6,1mm grosime, fiind cu 0,8 mm mai subțire decât iPhone 6. În acea carcasă minusculă stau înghesuite următoarele componente: un display de 9,7 inch cu rezoluție 1536×2048, un procesor cu trei nuclee tactate la 1,5Ghz, 2GB RAM și o baterie de 7.340 mAh. Spațiul de stocare poate fi de 16, 64 sau 128 de GB, însă cel mai important upgrade l-au primit camerele foto. În timp ce camera principală are 8 megapixeli, cea secundară beneficiază de doar 1,2. Dacă vă doriți un iPad Air 2, aceasta este disponibilă la un preț bun AICI.

eMAG: reducerile de primăvară de care să profiți Apple iPad Air 2

Citește și: