eMAG IT & Mobile Days: o săptămână cu reduceri de neratat

eMAG IT & Mobile Days: o săptămână cu reduceri de neratat

eMAG a dat startul IT & Mobile Days, o campanie de o săptămână cu reduceri la o gamă variată de dispozitive și accesorii.

IT & Mobile Days este cea mai nouă campanie de reduceri lansată de eMAG, în cadrul căreia puteți beneficia de reduceri la electronice, dar și la accesorii pentru laptopuri sau telefoane mobile. Printre acestea, noi am găsit câteva oferte foarte interesante la un număr de dispozitive, pe care le-am inclus mai jos. Însă dacă vreți să consultați toată gama, puteți accesa acest link.

Asus Nvidia  GeForce GTX 970 OC Strix

Placa video GeForce GTX 970 OC Strix de la Asus are 4GB GDDR5, la o frecvență de 7.010MHz. Aceasta suportă atât DirectX 12, cât și OpenGL 4.4, iar de curând a fost comercializată drept o placă video ideală pentru cei care vor să achiziționeze un kit pentru realitate virtuală în viitor. În cazul în care vreți să o achiziționați, o găsiți la un preț bun AICI.

Reduceri eMAG Asus Nvidia GTX 970 OC Strix

Lenovo IdeaPad 300-15

Laptopul celor de la Lenovo beneficiază de una dintre cele mai bune reduceri din categoria sa de produse și include un procesor Intel Core i7-6500U Skylake, tactat la 2,5GHz, 4GB RAM, un hard de 1TB și o placă video Radeon R5 M330 de 2GB. Ecranul de 15,6 inci suportă o rezoluție HD de 1.366 x 768 de pixeli, iar laptopul poate fi cumpărat la un preț bun de AICI.

Reduceri eMAG Lenovo IdeaPad 300-15

LG Nexus 5X

Încă o dată, modelul mai accesibil dintre cele două Nexus-uri anunțate anul trecut este subiectul unei reduceri considerabile la eMAG. LG Nexus 5x are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, sub care se ascund un procesor Snapdragon 808 și 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16 sau 32GB, însă nu poate fi extins prin card microSD. Camerele foto sunt de 12,3, respectiv 5MP, iar sub camera foto principală se găsește un senzor de amprente. Bateria este de 2.700 mAh și se încarcă prin intermediul unui cablu USB de tip C. Partea proastă este că acel cablu are mufe USB C în ambele capete, deci nu va fi ușor să transferi date între PC și smartphone, decât dacă ai un laptop sau un computer de ultimă generație. Îl poți cumpăra de AICI.

Nexus 5X Reduceri eMAG

UTOK Q5 GT

La fel ca majoritatea terminalelor Utok, modelul Q5 GT are un raport calitate/preț foarte bun. Benefciază de un ecran de 5 inci care suportă o rezoluție de 960 x 540 de pixeli. Acesta ascunde dedesubt un procesor quad-core MediaTek 6735M de 1GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. Din fericire, telefonul include și un slot micro SD, care, aparent, acceptă carduri de până la 32GB. Camera principală este una de 8 megapixeli, în timp ce camera secundară este una de 2 megapixeli. Cât despre autonomie, nu va trebui să vă faceți griji, din moment ce acumulatorul de 2.200 mAh va rezista fără probleme o zi întreagă, chiar și în condiții de utilizare activă. Utok Q55 se găsește la un preț bun AICI.

Reduceri eMAG Utok Q5 GT

UTOk Hello 7K

UTOK Hello 7K este cu adevărat o tabletă ieftină și bună. Are un display de 7 inch cu rezoluție HD sub care ascunde un procesor cu opt nuclee la frecvență de 1,7Ghz. Memoria RAM de 1GB, iar spațiul de stocare este 8GB. Partea cea mai bună la această tabletă este conectivitatea 3G. Utilizatorii pot insera un SIM pe care să-l folosească atât pentru apeluri, cât și pentru navigarea pe internet. Tableta rulează Android 4.4 KitKat și are un preț foarte bun. O puteți cumpăra de AICI.

Utok Hello 7K

Samsung Gear S2 Classic

Versiunea mai elegantă a celui mai nou smartwatch Samsung este dotată cu un ecran de 1,2 inci, care suportă o rezoluție de 360 x 360 de pixeli, un procesor dual-core de 1GHz, 512MB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 4GB. Bateria cu o capacitate de 300 mAh ar avea o autonomie de aproximativ 2-3 zile în condiții optime, iar printre diversele elemente incluse se numărăr accelerometrul, barometrul, giroscopul, senzorul de puls și cel de lumină ambientală. Ceasul vine dotat cu o curea neagră din piele și se găsește la oferă la eMAG AICI.

Reduceri eMAG Gear S2

Citește și: