eMAG Black Friday: reduceri la electrocasnice

eMAG Black Friday: reduceri la electrocasnice

Pe lângă cei care își doresc un televizor sau un laptop nou, cei mai avantajați cu ocazia eMAG Black Friday sunt amatorii de electrocasnice.

Indiferent dacă vi s-a stricat aspiratorul sau vă doreați de mult timp un frigider nou, sunt foarte multe motive pentru care ar fi bine să amânați un upgrade până la sârbătoarea reducerilor – Black Friday 2016. Este adevărat că nu toate reducerile sunt ”corecte”, dar dacă știți exact că vă lipsește sau ce vă doriți de mult timp, aveți toate șansele să puneți mâne câteva instrumente care vă fac viața mai ușoară.

eMAG Black Friday: Combină frigorifică Samsung RB31FDRNDSA

Cei de la Samsung au făcut o treabă foarte bună când vine vorba de sporirea calității propriilor combine frijorifice, integrând în mod regulat tehnologii noi, revoluționare. Unul dintre exponenții acestei realități este RB31FDRNDSA. O combină frigorifică ce nu îngheață, acest model are clasa energetică A+, un dozator de apă rece pe ușa frontală și display extern digital LED pentru cele mai importante informații. Pe lângă aceste atuuri, se poate mândri și cu faptul că este silențios. Poate fi achiziționat de AICI.

eMAG Black Friday: Mașină de tocat, răzuit și pasat Zelmer ZMM1283S

Dacă petreceți foarte mult timp în bucătărie și v-ați dorit să aveți un ajutor de nădejde care să nu vă dezamăgească, un gadget multifuncțional precum cel de mai sus este absolut miraculos. La bază, funcționează ca o mașină de tocat, dar produsul este livrat cu o serie de alte accesorii menite să-i diversifice semnificativ abilitățile. Practic, pe lângă acțiunea de tocat carne, poate rade și felia legume, are abilitatea să stoarcă roșii și include până și un accesoriu pentru cârnați. Pentru a nu vă lăsa la greu, are un motor puternic de 1900W. Produsul se găsește AICI.

eMAG Black Friday: Espressor automat DeLonghi Magnifica ESAM3000B

Amatorii de cafea de calitate au renunțat de mult timp la un filtru clasic în favorea unui esspressor performant. Dacă nu ați făcut-o deja și vă încântă cafeaua servită într-o varietate foarte mare de forme și culori, acest gadget automat de la DeLonghi aproape că nu are nevoie de nici un fel de intervenție din partea voastră pentru a vă servi un cappuccino perfect, un latte machiatto cu multă spumă sau un esspreso la dimensiunea perfectă. Are până și o suprafață încălzită pentru cești, iar cafeaua suportată este atât boabe, cât și măcinată. Îl puteți cumpăra la ofertă cu ocazia eMAG Black Friday de AICI.

eMAG Black Friday: Storcător prin presare la rece Kuvings B6000PR

Dacă nu ați descoperit încă avantajale un storcător prin presare la rece și vă încântă enorm să vă bucurați de sucuri naturale, ar fi bine să aveți în vedere câteva detalii care vă vor convinge de importanța unei astfel de investiții. În cazul modelului de Kuvings, puterea de 240W și viteza de 60 de rotații pe minut sunt perfecte pentru a stoarce și ultimul strop de suc din orice fel de fruct, legumă, rădăcină sau frunze. Cu el, pe lângă faptul că veți obține o cantitate dublă sau triplă de suc din citrice față de un storcător prin răzuire, fascinația va fi derivată din alimentele ce păreau imposibil de stors. Îl găsiți la un preț avantajos AICI.

eMAG Black Friday: Robot de bucătărie Bosch MCM4100

Unul dintre cei mai versatili roboți de bucătărie de pe piață, creația celor de la Bosch este o investiție pe termen lung care se descurcă într-o multitudine de scenarii, atât datorită numărului fabulos de accesorii, cât și motorului foarte puternic de 800W. În centrul atenției se află un bol de 1,5 litri, dar inclus în pachet est eși un blender de 1,25 litri. În total, este capabil de 35 de funcții, începând cu feliere sau răzuire și ajungând până frământarea de aluat sau emulsifierea cremelor. De eMAG Black Friday, poate fi cumpărat AICI.

Citește și: