22 ian. 2016 | 18:18

Kickstarter a ajuns, în sfârșit, și pe Android

ACTUALITATE
Kickstarter a ajuns, în sfârșit, și pe Android

Fanii celei mai populare companii de crowdfunding se vor bucura de lansarea aplicației Kickstarter pentru Android, la trei ani distanță de la lansarea versiunii de iOS.

Din motive foarte greu de înțeles, chiar dacă procentul utilizatorilor de iDevice-uri este semnificativ mai mic decât cel al posesorilor de Androide, în continuare ajung mai greu aplicațiile de iOS și pe platforma Google. Cea mai recentă dovadă a acestei realități vine de la Kickstarter.

După doar trei ani de așteptări, cei care au dezvoltat o fascinație teribilă pentru proiectele cu finanțare online, de acum pot folosi aplicația omonimă de Android pentru a se implica financiar în diverse inițiative. Cum era de așteptat, aceasta este disponibilă pentru download gratuit din Google Play.

Față de versiunea de iPhone a programului, Kickstarter pe Android nu este nici pe departe revoluționară. Vă permite să răsfoiți întreaga colecție de proiecte disponibile pe platformă și să găsiți într-un mod rapid categoriile de proiecte care vă entuziasmează cel mai mult. Printre funcțiile noi se află un sistem foarte bine pus la punct de evidențiere a proiectelor noi și interesante. Într-o secțiune intitulată flux de activitate sau Activity Feed puteți ține mai ușor evidența evoluției proiectelor la care ați contribuit financiar. În cazul care prieteni de-ai voștri sau implicat în vreun proiect, tot acolo puteți vedea și evoluția proiectelor lor.

Funcția cea mai imporantă care lipsește din Kickstater pe Android afectează creatorii de proiecte cu finanțare online. Respectivii nu pot realiza nici cea mai simplă operațiune de management de proiect. Din fericire, există totuși promisiunea din partea oficialilor companiei că va fi integrată în curând.

Aplicația Kickstarter pentru platforma Google vine în contextul extinderii platformei în tot mai multe zone ale Europei. Având în vedere că, spre deosebire de SUA, terminalele cu Android sunt semnificativ mai populare aici, evoluția este una naturală.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele