Dispozitive românești pe care le poți cumpăra în această perioadă

Dispozitive românești pe care le poți cumpăra în această perioadă
15:19 30.11.2016

Piața locală nu duce lipsă în prezent de dispozitive românești de calitate și cu prețuri foarte atractive.

Companiile locale din sectorul tech au avut parte de o dezvoltare rapidă pe parcursul ultimilor ani, iar acest lucru este evidențiat de numărul mare de de dispozitive românești cu un raport calitate/preț foarte bun.

Desigur, trebuie să ținem cont de faptul că, deși produsele respective sunt comercializate de branduri locale, însă ele nu au fost construite în țara noastră. Cele mai multe dintre acestea provin din China, un exemplu foarte bun fiind cel al telefoanelor Allview. Lăsând asta la o parte, să vedem ce dispozitive românești merită să fie cumpărate în această perioadă.

Dispozitive românești – Utok Explorer 4

Utok Explorer 4 este un smartphone rezistent care beneficiază de certificare IP68 și promite autonomie de până la 30 de zile în stand-by. De asemenea, dispozitivul are specifcații decente, care pot face față majorității sarcinilor. El vine echipat cu un procesor quad-core de 1,3GHz, are 1GB memorie RAM și 8GB spațiu de stocare (extensibil prin card microSD). Display-ul este de 4 inch cu rezoluție 480×854, iar camerele foto sunt de 8, respectiv 1,3MP. Utok Explorer 4 vine cu un acumulator de 4500 mAh. Asta se traduce, spune compania, într-o perioadă de stand-by de până la 30 de zile și până la 17 ore de convorbire. Dispozitivul poate fi cumpărat de AICI.

Allview X3 Soul Pro

Allveiw X3 Soul Pro se învârte în jurul unui display AMOLED de 5,5 inch și rezoluție full HD. Are un procesor Mediatek cu opt nuclee și 4GB memorie RAM, 64GB spațiu de stocare (care poate fi extins prin card microSD de până la 128GB) și o baterie de 3.000 mAh. Camerele foto sunt de 16, respectiv 8MP, iar cea principală vine cu bliț LED și focalizare laser. Telefonul mai are și senzor de amprente, integrat pe butonul de home. Este unul dintre cele mai performante dispozitive românești și poate fi cumpărat de AICI.

Dispozitive românești – Utok U40FHD4

Acest televizor Utok beneficiază de o reducere important în perioada actuală. Ecranul de 102 centimetri suportă o rezoluție Full HD, iar conectivitatea este asigurată, printre altele, de trei porturi HDMI și unul USB. Îl găsiți la ofertă AICI.

Allview Viva H701

Allview este una dintre cele mai puternice companii pe piața de tablete din România, iar una dintre cele mai interesante tablete ale sale este modelul Viva H701. Lista de specificații include un procesor quad-core de 1GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor personale. Utilizatorii pot adăuga un card microSD de până la 128GB. De asemenea, în spatele ecranului de 7 inci cu rezoluție de 1.024 x 600 de pixeli se ascunde o baterie de 2.500 mAh. Este singura tabletă din lista cu dispozitive românești pe care merită să le cumperi și se găsește AICI.

Dispozitive românești – E-Boda Smart Fitness 101

E-Boda Smart Fitness 101b se poate conecta la orice smartphone, și îți poate monitoriza activitatea fizică în fiecare zi. Din acest punct de vedere, aplicația Zeroner, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, este extrem de utilă. Mai multe decât atât, brățara te va ține la curent cu toate notificările primite prin vibrații și afișaj și îți va monitoriza somnul. Poate fi achiziționat de AICI.

Evolio iSmart Pro

Conform descrierii din mediul online, Evolio iSmart PRO este camera video sport care poate realiza videoclipuri Full HD cu 30 de cadre pe secundă. De asemenea, camera poate înregistra și materiale la 60 de cadre pe secundă în rezoluție HD. Dispozitivul dispune de un display de 1,5 inch și de o baterie de 900 mAh, suficientă pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă. Camera vine la pachet cu un card microSD de până la 32 GB pe care poate să înregistreze până la 320 de minute în rezolutție HD si 240 de minute in rezolutie FullHD. Îl puteți găsi, alături de alte dispozitive românești, AICI.

Dispozitive românești – Vector Luna

Dacă vrei un smartwatch, care să nu arate totuși chiar a smartwatch, ci mai degrabă a ceas clasic, Vector ar putea fi ceea ce cauți. În plus, rezistă 30 de zile la o încărcare, rezistă la apă, și are aproape toate funcțiile unui smartwatch de top. Îl găsești la un preț avantajos AICI.

Serioux HT5100C

Ultimul din lista noastră cu dispozitive românești este Serioux HT5100C. Acest sistem 5.1 din lemn de cireș este potrivit pentru muzică, filme și jocuri. Amplificatorul este integrat, subwoofer-ul este 50 W, iar fiecare dintre cei cinci sateliți are o putere de 18W. Puteți afla mai multe informații și îl puteți cumpăra de AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI